Görüntü kalitesi 15" laptoptan kötü olan 24" monitör kullanılmalı mı?

Emre Human

Üstün
Görüntü kalitesi açık ara laptopta daha iyi, renkler falan çok daha iyi gözüküyor. Diğer taraftan monitörün de ekranı bayağı büyük. Sizce hangisini kullanmalıyım? 15 inç küçük geldiği için monitör aldım da bu sıkıntı çıktı.

Hocam sizin tercihiniz ancak 1080p 15.6 inc ile 24 inc arasında fark olur zaten.

Benim Legion 5 ekranı 2K görüntü olarak veriyor LG var monitör oda 1080p ben aman aman fark göremiyorum iş yaparken dizi ve film de olur illaki ama

@Emre Human, bu laptoplarin paneli cop. MAG 256F'nin Katana'dan kotu gozukmesinin imkani yok.
Ben onun neyi kastettiğini anlıyorum. Laptop panelleri çöp bile olsa göze daha güzel gelebiliyor. Sebebi de şu atıyorum laptop paneli 60 Hz, aldığı monitör 165 Hz. Laptop paneli detayları daha az verdiği için oyun daha akıcıymış gibi bir izlenim oluşturuyor, göz kusurları görmezden gelebiliyor. Bunu yakın zaman içerisinde test ettim gerçekten de öyle. Renk doğruluğu ve kalitesi noktasında bir şey diyemem, tabii ki monitör daha iyidir.

Dedigin seyi anlamadim. Kastettigin sey blurlu goruntu ise 60 Hz panel 165 Hz'e kiyasla daha cok blur yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…