korayklfa

Çalışkan
iPhone 11 kullanmaktayım. Aramada kendimi normal görüyorum ama karşı taraf beni tam tersi olarak görüyor yani ayna efekti uyguluyor. WhatsApp üzerinden herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Ne fark eder? Karşı taraf seni normal bir şekilde karşısına aldığında nasıl görüyorsa aynı o şekilde görüyor.

Neyse soruya da gelecek olursak fazlasıyla baktım ettim ama maalesef bir çözüm bulamadım, şayet benim hanım da bir ara bundan şikayetçiydi.

Hani kamera ayarlarına gir, ayna efektini falan kapayınca oluyor diyenler var ama maalesef iOS üzerinde çalışmadı.

iPhone 11 kullanmaktayım. Aramada kendimi normal görüyorum ama karşı taraf beni tam tersi olarak görüyor yani ayna efekti uyguluyor. WhatsApp üzerinden herhangi bir ayar bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Geçenlerde aynı sorunu ben de araştırdım ve bulamadım. WhatsApp'ın Android sürümünde de aynı sorun mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne fark eder? Karşı taraf seni normal bir şekilde karşısına aldığında nasıl görüyorsa aynı o şekilde görüyor.

Neyse soruya da gelecek olursak fazlasıyla baktım ettim ama maalesef bir çözüm bulamadım, şayet benim hanım da bir ara bundan şikayetçiydi.

Hani kamera ayarlarına gir, ayna efektini falan kapayınca oluyor diyenler var ama maalesef iOS üzerinde çalışmadı.
Teşekkür ederim ama durum sizin dediğiniz gibi değil. Ben kendimi aynada nasıl görüyorsam insanlar da beni öyle görüyor normalde. Yani ben aynada kendimi nasıl görüyorsam normalde kamerada da öyle görüyorum ama işte karşıya tam tersi olarak gidiyor ve ister istemez bu durum hoşuma gitmiyor. Çözüm yolu bulamadığım için buraya yazmak istemiştim ama demek ki herkes şikayetçi ve çözümü yok. Güncelleme ile düzeltilir umarım.