Gotik türünde yazdığım kısa hikayeyi değerlendirir misiniz #3: Eleonora'nın Cinayeti

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Edgar Allan Poe'dan esinlenerek yazdığım bu hikayede sizi kendi içsel yolculuğuma çıkarıyorum. Bu gotik hikaye, Eleonora gibi ölümün imgesel karakteriyle, kendi hayatında sürekli git gel yaşayan yaşam ile ölüm arasında kararsızlık yaşayan anlatıcı (ana karakter) arasında geçiyor.

Bu iki karakteri kullanarak kendi içsel çatışmalarımı yansıttım.
İçimdeki Thanatos güdüsünü hissettirdim.
İmgesel soğuk, beyaz gibi kelimelerle atmosferi daha melankolik bir hale sürükledim.

Sizin yorumunuz nedir?

Birincil şahıs bakış açısıyla yazılmış ve betimlemeleri güzel yansıtmışsın. Bence birkaç yerde olay örgüsünü uzatabilirdin çünkü tasvirlerin yanında olay örgüsü bir tık oldu bittiye geldi gibi hissettirdi birkaç yerde. Onun dışında güzeldi.

Öncelikle, yorumun için teşekkür ederim.
Açıkçası hikayeyi kısa tutmak adına bazı yerlerde kısa kestim, doğrudur. Bir sonraki konuyu bir süre sonra açacağım, o hikaye daha uzun. Ama siz sitede Kültür Sanat kategorisine bakarak o hikayeyi de okuyabilirsiniz. Konuyu açınca da, yorumunuzu yazarsınız
Spam olmaması için şimdi açmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…