ppasha Uzman Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 181 Beğeniler 34 5 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Aşağıda almak istediğim ürünü satın aldığımda başka herhangi bir ürün satın almam gerekmeksizin Govee App aracılığıyla Razer Synapse ile uyumlu çalışır mı? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Arkadaşlar merhaba. Aşağıda almak istediğim ürünü satın aldığımda başka herhangi bir ürün satın almam gerekmeksizin Govee App aracılığıyla Razer Synapse ile uyumlu çalışır mı? İyi günler.
A antipat Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Beğeniler 67 6 Aralık 2024 #2 Yok hocam zaten gerekli adaptörler içinden çıkıyor. Çalışması için ek bir cihaza gerek yok ancak syknapse ile uyumlu mu bilmiyorum Artı 0 Eksi
Yok hocam zaten gerekli adaptörler içinden çıkıyor. Çalışması için ek bir cihaza gerek yok ancak syknapse ile uyumlu mu bilmiyorum
KS KS ppasha Uzman Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 181 Beğeniler 34 7 Aralık 2024 #3 antipat dedi: Yok hocam zaten gerekli adaptörler içinden çıkıyor. Çalışması için ek bir cihaza gerek yok ancak syknapse ile uyumlu mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Govee App varmis dostum sanirim calisiyor mu ogrenemedim o konuda yardimci olur musun? Artı 0 Eksi
antipat dedi: Yok hocam zaten gerekli adaptörler içinden çıkıyor. Çalışması için ek bir cihaza gerek yok ancak syknapse ile uyumlu mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Govee App varmis dostum sanirim calisiyor mu ogrenemedim o konuda yardimci olur musun?