Ebegumeci6698

Başarılı
Arkadaşlar selam, God of War: Ragnarök almak istiyorum ancak erken erişim olduğu için biraz fiyat konusunda endişelerim var. Erken erişimden sonra yani oyun tam olarak çıktığında fiyatı artar mı azalır mı? Daha önceki bu tarz tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War 2018 ilk PC'ye geldiğinde uzun süre indirime girmemişti, ben Steam'den Ragnarök'ü aldım şahsen, bence alınır.

Erken erişim PC için çıktı mı? Oynanabiliyor mu?

PC için oyun şu an ön siparişte. Erken erişim biraz kavram karmaşası olmuş.

Bir an sevindim ha. Anında korsan sitelere yüklenir diye :D.
Çıktığı zaman anında korsan sitelere yüklenir gibime geliyor zaten. Sony sağ olsun oyunları DRM'siz yayınlıyor, umarım öyle yapmaya devam ederler.

Şu DRM'in oyuna para veren oyuncuları kötü etkilediğini bilen nadir firmalardan Sony.

Arkadaşlar selam, God of War: Ragnarök almak istiyorum ancak erken erişim olduğu için biraz fiyat konusunda endişelerim var. Erken erişimden sonra yani oyun tam olarak çıktığında fiyatı artar mı azalır mı? Daha önceki bu tarz tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Hocam oyun Erken Erişim falan değil öncelikle. Konuya geleyim gidip 1700 lira verilmez iâde edin. Neden verilmez Horizon Forbidden West çıkalı 3 ay oldu 12 dolar indirime girdi. Bunda da aynısı olabilir. Ama yine bayağı beklersiniz beklemem diyorsanız iade etmeyin.

Kötü oyun değil, güzel oyun da hiçbir hikayeli oyunun o kadar para edeceğini düşünmüyorum. Hikayeli oyunlar bir şekilde oynanabiliyor çünkü.