Göz ardı edilen kişiler bizi göremesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okan Demiray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
  • Etiketler Etiketler
    göz
Forumda bazı çocuk ruhlu insanlar var cidden sinir bozucular. Ben göz ardı etsem de galiba onlar benim yorumumu görebiliyor. Bence birisini göz ardı ettiğimizde diğer kişi de onun yorumlarını görmemeli. Sadece başka bir fikir belirttim diye laga luga yapan veletler ile muhatap olmak forum deneyimimi zedeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, bir nevi engelleme mantığı gibi. Bence de gelmesi lazım bu arada, sinir olduğum bir kişiyi ben görmüyorum ama o beni görebiliyor, çok saçma. Hiç olmadı, en azından isteyen kişiler için böyle bir ayar olabilir.

Bence de çünkü ben onu görmek için içeriği ör demem gerekiyorsa onun da benim yazdığımı görmesi için en azından benim gibi içeriği gör demesi lazım. Bu sayede olabildiğince az muhatap olunur.

Art niyetli laf dalasi ve dislike zaten ceza sebebi. Bence olmamali. Ara ara cesitli konuda engelledigim insanlarla beraber sorun cozdugum oluyor, butun fikrimin uyusmadigi kisileri acmam gerekir o zaman.

Art niyetli laf dalasi ve dislike zaten ceza sebebi. Bence olmamali. Ara ara cesitli konuda engelledigim insanlarla beraber sorun cozdugum oluyor, butun fikrimin uyusmadigi kisileri acmam gerekir o zaman.
Hah işte sen sorun çözmeye çalışıyorsun ancak benim engellediğim bazı kişilerin onunla alakası yok işte bro, 2+2=4 yazıyorum mesela adam ona laf yapıyor. :D

Maalesef 3-5 tane “dislike” sebebiyle kimse kolay kolay ceza yemiyor, bir gün 3 tane atıyor, 3 gün sonra bi’ 3 tane daha atıyor, tabi bu süre zarfında sen başka ifadeler de aldığın için ilk atılan beğenmeler arada kaynıyor, e haliyle de moderatörün spam algılaması zorlaşıyor. Yani bu sistem gayet suistimal edilebilen ve moderatörün inisiyatifine kalmış bir sistem. Kimi için 3 beğenme fazla iken, kimi için bu sayı 6 olabiliyor mesela. İlk mesajımda dediğim gibi en azından isteyen kişiler için böyle bir seçenek olsa çok güzel olur bence.

Maalesef 3-5 tane “dislike” sebebiyle kimse kolay kolay ceza yemiyor, bir gün 3 tane atıyor, 3 gün sonra bi’ 3 tane daha atıyor, tabi bu süre zarfında sen başka ifadeler de aldığın için ilk atılan beğenmeler arada kaynıyor, e haliyle de moderatörün spam algılaması zorlaşıyor. Yani bu sistem gayet suistimal edilebilen ve moderatörün inisiyatifine kalmış bir sistem. Kimi için 3 beğenme fazla iken, kimi için bu sayı 6 olabiliyor mesela. İlk mesajımda dediğim gibi en azından isteyen kişiler için böyle bir seçenek olsa çok güzel olur bence.
Ben zamanında gıcıklığına birine 20-30 dislike atmıştım ona rağmen dislike yemedim. 3-5 dislike yüzünden kimse ceza yemez. Yerse de sorun zaten modlarda.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt