Göz ardı edilen kişiler bizi göremesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okan Demiray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
  • Etiketler Etiketler
    göz
Forumda bazı çocuk ruhlu insanlar var cidden sinir bozucular. Ben göz ardı etsem de galiba onlar benim yorumumu görebiliyor. Bence birisini göz ardı ettiğimizde diğer kişi de onun yorumlarını görmemeli. Sadece başka bir fikir belirttim diye laga luga yapan veletler ile muhatap olmak forum deneyimimi zedeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
300'e yakın kişiyi göz ardı etmiş bilgili bir kullanıcıdan o 300'e yakın kişi yararlanamaz böyle olursa, bu da forumun "bilgilendirme ve yardımcı olma" amacını zedeleyebilir.

Hem de Enes adamın kabul edebileceği bir öneriye benzemiyor.
Herkes bilgilenmek zorunda değil ki. Bilgiye saygı duyan birisi çocuk gibi sinir bozucu hareketler yapmaz zaten onları da neden engelleyeyim.

@Okan Demiray, Göz ardı ettiğiniz kişi bir nevi engellenmiş olacak. Sizin cevabınız konunun çözümü olursa en basitinden bu çözümden kişi mahrum kalacak. Mantıklı bulamıyorum bu durumu. İnsanları göz ardı etmek yerine görmezden gelmenizi öneririm.

Herkes bilgilenmek zorunda değil ki. Bilgiye saygı duyan birisi çocuk gibi sinir bozucu hareketler yapmaz zaten onları da neden engelleyeyim.
Mutlak doğrusu olmayan bir öneri ve ikimiz de bir noktada haklıyız diye düşünüyorum. O yüzden daha fazla söyleyecek bir şeyim yok, aynı şeyleri tekrar etmiş olacağım çünkü.

Burası Twitter, Facebook veya İnstagram değil. Engellediğin kullanıcıyı görmüyorsun işte. Kullanıcının seni görüp mesaj yazsa veya emoji basmasının hiçbir önemi yok.

Birisinin size karşı emoji spamı suistimali yaptığını fark ettiyseniz 2-3 ekran görüntüsünü birleştirip imgur'a veya başka bir yere yükleyip moderasyona linkiyle birlikte şikayet oluşturabilirsiniz.

Şöyle bir özelliğin yapılması demek bildiğimiz burasının birkaç ay önceki kısıtlı Twitter Topluluğuna dönmesi demek.

1735733570238.webp
Uygulayan bazı yerler var da bu nedir ya. Konu dışı kategorisi için kabul edilebilir bir özellik de gerisi için ölüm gibi bir şey.

Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: 409
Aslında olumlu oy kullanmak istiyorum ama diğer arkadaşlar yaptıkları yorumlarda haklı. Mesela şu doğru bir örnek:

300'e yakın kişiyi göz ardı etmiş bilgili bir kullanıcıdan o 300'e yakın kişi yararlanamaz böyle olursa, bu da forumun "bilgilendirme ve yardımcı olma" amacını zedeleyebilir.

O yüzden herhangi bir oy kullanmayacağım.

Yoksa ben de zamanında 13-15 yaşındaki birkaç çocukla gereksiz tartışma yaşamıştım. Çok uzatmayıp göz ardı edip geçmiştim. Hala göz ardı etmeyi kaldırmadım. Çünkü bazen okuduğum konulardaki yorumlarına bakıyorum, hala insanlarla saçma sapan gereksiz tartışmalara girdiklerini gördüm zaman zaman. Yaş faktörü gerçekten önemli bu konuda.

Fazla stres yapmayıp, keyfimize bakıp takılacağız forumda. Gerisini boş verin.

Forumda bazı çocuk ruhlu insanlar var cidden sinir bozucular. Ben göz ardı etsem de galiba onlar benim yorumumu görebiliyor. Bence birisini göz ardı ettiğimizde diğer kişi de onun yorumlarını görmemeli. Sadece başka bir fikir belirttim diye laga luga yapan veletler ile muhatap olmak forum deneyimimi zedeliyor.
Katılıyorum, ve en ufak yanlış bilgi verildiğinde (yöneticilerde yeterince bilgisi varsa tamam) iyice araştırılıp iyi bir ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hem de Enes adamın kabul edebileceği bir öneriye benzemiyor.
300 kişiyi engelleyecek ne yaşayabilir ki bir insan? Ben böyle bir şey yaşasam göz ardı etmek yerine "Demek ki bende bir anormallik var." diyerek siteye ara vermeye karar veririm.

Eki Görüntüle 112941
Şunun olması zaten troller için cennet hurması gibi bir şey. Öneri mantıklı ama burada asla uygulanmaz.
Valla onu ben de kullanıyorum ama alakalı olduğum konuda kabul edilemez bir fikir gelirse ve çok saçma bir cevap gelirse. Mesela bir farklı bir forumda SO/DLL dosyası bulunamadı konusuna antivirüs ile tarama yap diye çok ama çok saçma cevap veren elemana bunu kullanmıştım. Ama tabi kötüye kullananların bol bol olduğunu biliyorum...

Aşağıdaki mesaja da dislike emojisi atmak yerine düşündürücü attım. Katılmıyor isem de fazla o emojiyi kullanmam. Çünkü sevdiğim biri olmasını da geçtim, böyle düşünmesinin bir sebebi vardır. Absürt derecede saçma bir fikir görmedikçe bu mesaj kullanılmamalı. Ama adı üstünde. Kullananlar troll...

1740992287298.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt