Göz ardı edilen kişiler bizi göremesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okan Demiray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
  • Etiketler Etiketler
    göz
Forumda bazı çocuk ruhlu insanlar var cidden sinir bozucular. Ben göz ardı etsem de galiba onlar benim yorumumu görebiliyor. Bence birisini göz ardı ettiğimizde diğer kişi de onun yorumlarını görmemeli. Sadece başka bir fikir belirttim diye laga luga yapan veletler ile muhatap olmak forum deneyimimi zedeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden forumda o kadar uyduruk insanlar var ki, bilgi paylasimi yapamiyorsun ortalama berbat cidden. Ortalama maalesef, adamlar algilama yeteneginin elvermedigi herseyi gereksiz ve komik sayiyor duvar kadar da cahiller. Bazen bunlari secip getiriyorlar herhalde dusunmeme sebep olsa da. Asagidaki ornekteki gibi Turkiye ortalamasina karsin, normal herhalde.

12739967844f9c4b5e1ef7310e35cfd6.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de bu aktiflik seviyesinde 300 kişi ile anlaşamıyorsa bence sorun kendisindedir...
Yoo hic de oyle degil. Bazi insanlar secici davranir sen davranmazsin aradaki fark bu muhtemelen. Yani simdi bu forumda anlasamayacagim 300 kisi benim de vardir ama hepsi engelli listemde degil mesela. Biraz yasadigin ulkeyi tanimakla alakasi var durumun. Ben takdir ettim arkadasin "nobullshit" tavrini. Biz vakit kaybediyoruz gereksiz insanlarla, o yoluna bakiyor.

Yani soyle, simdi biz forumdaki herkesin rastgele bir sekilde birbirleriyle muhattab olma ihtimali oldugunu varsayarsak burasi bizim ortamimiz denilebilir. Soyle bir soz vardir bir insan icinde bulundugun ortamin ortalamasidir diye. Ve cok dogru bir soz. Cok bilgili okumus bir insan bile bozuk, dusuk seviyede egitilmis insanlarla ayni ortama girince bundan etkileniyor ve zarar goruyor. O yuzden iliskide oldugun insanlari ne kadar ince elersen o ortalamayi o kadar yukseltmis oluyorsun. Mantikli yani, insanlari biraz inceleyip notlarini verdikten sonra gereksizlerse cikartacaksin hayatindan. Bundan sonra onlar icin harcadigin bir saniye bile haram olur anca bir bireye. Ben defalarca kez ceza aldim gereksiz insanlarla, moderatorlerle ugrasmaktan. Aslinda gerek yok kendine karsi suc isliyorsun.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt