Göz muayenesinden beri gözüm ağrıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 551
  • Etiketler Etiketler
    göz

3586

Uzman
Makaleler
40
Bu sabah VR gözlük sebebiyle bozulan gözüme kontrol ettirmeye gittim. Üç tane makinede kontrol yaptılar numara falan aldılar lazer, hava ve ışık tuttular şimdi de kontrollerden sonra gözümde ağır bir ağrı var. Önemli değildir değil mi?

Bu sabah VR gözlük sebebiyle bozulan gözüme kontrol ettirmeye gittim. Üç tane makinede kontrol yaptılar numara falan aldılar lazer, hava ve ışık tuttular şimdi de kontrollerden sonra gözümde ağır bir ağrı var. Önemli değildir değil mi?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de sürekli muayeneye giden bir birey olarak. Göz damlasının etkisi olduğunu düşünmekteyim.

O tetkiklerden sonra müdahale edildiğinde oluyor bazen insana mesela bende dermatoloğa gidiyorum iğne yapıyor yüzüme geçen yaptığında kafam donmuştu sanki. :D Geçmiş olsun.

Sürekli yaptırıyorum o testlerden. Testlerden dolayıysa geçici bir ağrıdır, geçer ama başka bir şey varsa bilemem. Sonuç ne çıktı? Bir şey demedi mi doktor?
Sağ göz 1.4, sol göz 1.8 numara dedi.

O tetkiklerden sonra müdahale edildiğinde oluyor bazen insana mesela bende dermatoloğa gidiyorum iğne yapıyor yüzüme geçen yaptığında kafam donmuştu sanki. :D Geçmiş olsun.
Sağolun hocam gözüme hava tuttuğu kısım yüzünden oldu herhalde.

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de sürekli muayeneye giden bir birey olarak. Göz damlasının etkisi olduğunu düşünmekteyim.
Gözlük lazımmış hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt