• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Göz yormayan, 27 inç ,1080p, Pivot, 144- 240hz, Hoparlörlü, IPS - LED Monitor önerisi

Bütçe
13500

directorscut

Uzman
Göz yormayan, paneli sağlam, 27 inç ,1080p, Pivot, 144- 240hz, Hoparlörlü, IPS - LED Monitor önerisine ihtiyacım var dostlar.
Şu anda kullanıp memnun kaldığınız monitör modelleri varsa önerir misiniz

Bu tüm özellikler bütçemi aşıyor Hoparlörü olmayan modellerde olabilir mecburen

Aradığınız monitör bulunamadı. Şaka bir yana hepsinin birden olduğu model varsa bile inanılmaz saçma fiyatlara sahip. Bir şeyleri eksiltmen lazım. Olmasa da olur diyebileceğin bir şey varsa söyle çünkü 1 tane seçenek bile elesek direkt olarak öneri ürünü oluşacak.

yanıt için teşekkürler piyasada monitör kalmıyor cidden bulamadım ben de. Pivot, Hoparlör özellikleri gidebilir hocam.

yanıt için teşekkürler piyasada monitör kalmıyor cidden bulamadım ben de. Pivot, Hoparlör özellikleri gidebilir hocam.
Bütçen epey geniş. Biraz fazla öneri yapacağım o halde.

31.5", 1440p, 170 Hz, IPS (Hoparlör yok, yükseklik ayarı ve pivot özelliği yok.);
27", 1440p, 180 Hz, IPS, yükseklik ayarı ve pivot özelliği var (Hoparlör yok.);
27", 1080p, 280 Hz, IPS, yükseklik ayarı ve pivot özelliği var (Hoparlör yok.);
Bütçe zorlarsan 27" 1440p, 240 Hz, IPS, yükseklik ayarı ve pivot özelliği var (Hoparlör yok.);

İstediğin her şeyi barındıran o mistik model (Bütçe aşman gerekiyor.);

Hocam vakit ayırıp ayrıntılı bilgi ve öneriler verdiğiniz için çok teşekkürler. Aralarından seçim yapacağım

Çözüm işaretleyecektim ama bulamadım nasıl yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…