GPT Image-2 kullanıma sunuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 143

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
OpenAI'ın son text to image AI modeli GPT-Image-2 kullanıma sunuldu. Bu model daha hızlı, daha yaratıcı, ayrıntılara daha çok dikkat eden ve metin odaklı görselleri daha doğru üreten bir model.

Benim kendi çizdiğim resmi hiper-realistik yapmasını istedim:

Jacques Lacan'ın psikanalitik kuramındaki ayna evresi hakkında eğitim afişi oluşturmasını istedim:

Yağlı boya stilinde bir tablo istedim:

Çok başarılı! Bu haliyle Nano Banana 2'yi geride bıraktı. Bunun yanında istediğiniz en-boy oranına göre de yeniden üretim isteyebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık her video ve fotoğrafın yapay zekadan yapılma olup olmadığını sorgulayıp duruyorum. Şaşırtıcı şekilde fark gösteriyor.

Hayirlisi AI ressamlara.
AI ressam, ressam değil ki... AI asla gerçek sanatçıların yerini dolduramaz.

Güzel ama GPT limitleri çok düşük. Gemini beleşe bir sürü yapıyor.
Birim token maliyeti, kullanım yoğunluğu ve popülerlik gibi birçok etken var. GPT daha ağır bir model. Eğer temel seviye görseller oluşturmak istiyorsanız Gemini size yeter. Fakat daha etkileyici, yaratıcı, ressamvari görseller istiyorsanız GPT'den başka bir seçenek yok ve OpenAI da bu tekelliğini kullanıyor. Standart kullanıcı için fark etmez ama GPT görsel oluşturmada her zaman önde olmuştur.
Ayrıca Gemini'de watermark var. Bu da kullanıcılar için rahatsız edici olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…