Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cAvAs

Çalışkan
Merhabalar gecen günlerde A770 ekran kartımdan 9070xt'ye yükseltme yaptım. Çift monitör kullanıyorum ve sorun yasadığım monitör VX2428J sadece 60hz seçeneği sunuyor. Daha öncesinde 165hz ve diğer ara değerleri seçebiliyordum ama simdi bu seçenekler çıkmıyor. Ekran driverini de kurdum ama değişen bir şey olmadı. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 61
Tek monitor olarak denedin mi? Tek monitor olarak bağlayınca da 60hzde kalması yada kalmaması bir ipucu verebilir.
Hangi porttan bağlıyorsun? Her iki monitör için de soruyorum.

Merhaba gecen günlerde A770 ekran kartımdan 9070XT'ye yükseltme yaptım. Çift monitör kullanıyorum ve sorun yasadığım monitör VX2428J sadece 60Hz seçeneği sunuyor. Daha öncesinde 165Hz ve diğer ara değerleri seçebiliyordum ama simdi bu seçenekler çıkmıyor. Ekran driverini de kurdum ama değişen bir şey olmadı. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada taktığınız çıkış nedir? DDU ile kaldırdınız değil mi?

Son düzenleme:
Tek monitor olarak denedin mi? Tek monitor olarak bağlayınca da 60hzde kalması yada kalmaması bir ipucu verebilir.
Hangi porttan bağlıyorsun? Her iki monitör için de soruyorum.
Her iki monitor de DP tek monito monitor denemedim

Bu arada taktığınız çıkış nedir? DDU ile kaldırdınız değil mi?
iki monitor de DP. evet ddu ile intel suruculeri kaldirdim yerine amd suruculeri kurdum

windows monitoru genel pnp monitor olarak algiliyor bunu nasil duzeltebilirim?
1765746434094.webp

Son düzenleme: