GPX 2C vs Pulsar CL vs ATK F1 V2 Ultimate 2.0

Bütçe
2.500-4.000 TL

Zero_Tw02

Çalışkan
2. elden 4K'ya GPX 2C var ama 1 ay falan beklemem lazım onun için. Gene 2. elden 2.5K'ya Pulsar CL var ama onu direk alabilirim. Birde sıfır olarak ATK F1 V2 Ultimate 2.0 var ama bunun içinde beklemem lazım. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. elden 4K'ya GPX 2C var ama 1 ay falan beklemem lazım onun için. Gene 2. elden 2.5K'ya Pulsar CL var ama onu direk alabilirim. Bir de sıfır olarak ATK F1 V2 Ultimate 2.0 var ama bunun içinde beklemem lazım. Sizce hangisi?

Hepsinin shape'i birbirinden farklı .

Claw tutuyorum ve küçük mouse istiyorum. Aslında pek farkları yok sadece GPX hibrit bir mouse.

F1 yanlardan geniş Pulsar ince kasa. Gpx zaten küçük G PRO. clawa uyar, ama o fiyatı hakeder mi bilmiyorum.

Pek fark olacağını sanmıyorum. Sadece hangisi daha mantıklı onu öğrenmek istiyorum.

Aralarındaki performans farkını zaten hissedemezsin. Pulsar 35 gram diğerleri 55-60. fark olacağını sanmıyorum demişsin mouse kasasını kavradığında o hissiyattan fark anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…