Grafik tasarım için laptop önerisi

Bütçe
45.000-50.000 TL

dixtuel

Uzman
Merhabalar, bir arkadaşım 45-50 bin civarına oyun ve grafik tasarım için laptop + tam ekipman alacakmış. Aslında HP Victus 15 önerip üstüne ekipmanları atacaktım fakat her şey 20 dakikada zam yediği için önerecek bir şey bulamadım, buraya yazdım. Toplamda 45-50 bin'e laptop ve ekipman önerir misiniz? (2-3 yıl içerisinde gerekirse laptop tekrar değiştirebilirmiş, öyle dedi, ne kadar önemli bilmiyorum ama. Ekipmandan kastım klavye, kulaklık, mouse, mouse pad, tam set.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi bilmeden öneri vermek pek de sağlıklı olmaz. Size 30.000 TL'ye de laptop buluruz, 100.000 TL'ye de. Arkadaşınızdan ortalama bir fiyat isteyin.

Bütçeyi bilmeden öneri vermek pek de sağlıklı olmaz. Size 30.000 TL'ye de laptop buluruz, 100.000 TL'ye de. Arkadaşınızdan ortalama bir fiyat isteyin.

İstedim konuyuda düzenlemiştim kaydetmemişim gailba. 35-40 bin bütçe var mış.
Acer Nitro v 16 veya HP Victus 15 (15-FB2004NT) düşünüyormuş kendisi fırsat buldukça oyunda oynarım herhalde diye.

İstedim konuyuda düzenlemiştim kaydetmemişim gailba. 35-40 bin bütçe var mış.
Acer Nitro v 16 veya HP Victus 15 (15-FB2004NT) düşünüyormuş kendisi fırsat buldukça oyunda oynarım herhalde diye.
@dixtuel

Şimdi V16 ve Victus 15 önermiyorum açıkçası. Bütçeyi bir tık arttırabilirseniz aşağıdaki model iş görecektir diye düşünmekteyim.

15IRX9 serisinde anakart problemi vardı ve Lenovo'nun bu konudan dolayı hayli başı ağrıdı. Son haberlere göre 10 serisinde (50 serisinde) cihazın iç yapısının değişmesiyle pek bir probleme rastlanmadı şimdiye dek. Linkteki cihaz %100 sRGB, 144 Hz, G-Sync ile geliyor. GPU 100 watt. RAM kısmı biraz zayıf kalmış fakat 4800 MHz değerinde bir DDR5 ram alıp takarsanız 24 RAM ziyadesiyle yetecektir. Son olarak 9 serisinde Lenovo bazı kullanıcılara 170 watt adaptör gönderiyordu ve bu da cihazın beslenememesine neden oluyordu. Bu model içeriğinde 245 watt gönderilmekte.

datasheet burada: https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/LOQ/LOQ_15IRX10/LOQ_15IRX10_Spec.pdf

Son düzenleme:

Hocam Lenovo LOQ güzel fakat arkadaş bana da geç söylediği için geç söylüyorum kusura bakmayın bütçeyi 45-50 bine çıkartıp gerekirse laptoptan kısıp bir de mouse klavye kulaklık ve mouse pad eklemem gerekiyormuş. Açıkçası HP Victus 15 38 bindi bir 20 dakika önce onun üstüne ekleyecektim şimdi tekrardan baktım 48 bine çıkmış. Acaba hepsi için bir şeyler önerme şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…