M Macosumo Becerikli Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 56 Çözümler 4 Beğeniler 8 Yer KahramanMaraş 25 Haziran 2026 #1 Hata bu yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm M M Macosumo 26 Haziran 2026 Mamistv1 dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yaptım, RageMP'yi sildim, Rockstar Games'i sildim, GTA'yı sildim, GrandRP'yi sildim ve hepsini baştan yükledim, oldu.
Mamistv1 dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yaptım, RageMP'yi sildim, Rockstar Games'i sildim, GTA'yı sildim, GrandRP'yi sildim ve hepsini baştan yükledim, oldu.
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 91 25 Haziran 2026 #2 Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS M Macosumo Becerikli Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 56 Çözümler 4 Beğeniler 8 Yer KahramanMaraş 26 Haziran 2026 #3 Mamistv1 dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yaptım, RageMP'yi sildim, Rockstar Games'i sildim, GTA'yı sildim, GrandRP'yi sildim ve hepsini baştan yükledim, oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Mamistv1 dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yaptım, RageMP'yi sildim, Rockstar Games'i sildim, GTA'yı sildim, GrandRP'yi sildim ve hepsini baştan yükledim, oldu.