Bakım Gratis 250 TL ve üzeri alışverişlerde %70 indirim (Beauty hariç)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
  • Etiketler Etiketler
    gratis indirim

Rauf

Uzman
Alacağınız ürünün indirimsiz fiyatı 250 TL ve üzeri ise indirim uygulanıyor. Kampanya mağazada ve web sitesinde geçerlidir.
Not: Online Siparişler 1 hafta, 2 hafta gibi mağazaya teslim edilmesi uzun sürebilir.

Deodorant arayanlar bakabilir. Kokusu güzel ve kalıcı. En çok olumlu dönüş aldığım kokulardan birisidir.

Yalnız piyasada çok fazla sahtesi var, haberiniz olsun.

Deodorant arayanlar bakabilir. Kokusu güzel ve kalıcı. En çok olumlu dönüş aldığım kokulardan birisidir.

Yalnız piyasada çok fazla sahtesi var, haberiniz olsun.

Eki Görüntüle 226837

Fiyatları çok şişirip indirim yapmış gibi sunuyorlar çıldırıyorum. Şu ürün hep 130 bandındaydı. 1500'den inmiş ha? En baba deodorant 200TL zaten.

Bu arada kokusu gerçekten güzel. Sarı olanı da çok iyi ama bu daha fresh.

.

Birçok üründe indirim yok bende baktım doğru söylüyorsun

Blade Green Dream 200 ML Erkek DeodorantI 93 TL, Maylo Puf mendil 18 TL, 120'li ıslak mendil 21 TL, Selpak mendil tekli 5 TL vs. indirimler vardı. Nivea Men Black White 150 ML dedoerantı 93 TL geldi, fiyat geçmişine baktığımda indirimcik seviyesinde almışım. Parfümlerde pek indirim yoktu. Gözüme takılan Versace Eros EDT 50 ml Erkek Parfüm 2200 TL civarına geliyordu.
İşin özü bazıların indirim oranı iyi idi.

Bu tarz kampanyalarında indirim oranı var bunu inkar etmiyorum. Ama 3 tane deodorantın asıl fiyatı da 1500tl değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…