Graveyard Keeper Türkçe Yama - RewAdIS Çeviri

RewAdIs Çeviri

Başarılı
Makaleler
1
Çeviri: NewFortuna - Sabri Devran - Truelegend
Test: Jesust Christ - Truelegend
Yama Sürümü: v2.0
Oyun versiyonu: v1.407 güncellemesiyle uyumludur.
Yama Boyutu: 15.73 MB
Not: Tüm DLC çevirileri dâhildir.

Launcher'a forumun "İndir" kısmından ulaşabilirsiniz.
Telegram Link:
Telegram

Güzel bir oyuna benziyor. Oynamamı önerir misin? Bir de Launcher'ınız, Linux destekliyor mu?

Güzel bir oyuna benziyor. Oynamamı önerir misin? Bir de Launcher'ınız, Linux destekliyor mu?
Şahsen ben oynamadım ama bize en çok sorulan çevirilerden biri budur. Buna dayanarak tavsiye ederim.
İstemci maalesef Windows 7, Linux ve MacOS desteklememektedir.

Şahsen ben oynamadım ama bize en çok sorulan çevirilerden biri budur. Buna dayanarak tavsiye ederim.
İstemci maalesef Windows 7, Linux ve MacOS desteklememektedir.
Oynamak istersek illa Windows 10 mu kurmam lazım? Bu oyun ilgimi çekti, oynama planım var. Bir çözüm üretemez misiniz?

Son düzenleme:
Oynamak istersek illa Windows 10 mu kurmam lazım. Bu oyun ilgimi çekti, oynama planım var. Bir çözüm üretemez misiniz?
Elimde olsa mevcut istemciyi baştan aşağı değiştirip çoklu işletim sistemi desteği olmasını sağlardım. Ama bunun için ne kaynağım var ne de yazılım bilgim. Çünkü artık Linux ya da MacOS'a oyunlar yavaş yavaş gelmeye başladı.

Maalesef bir çözümüm yok.

İstemci maalesef Windows 7, Linux ve macOS desteklememektedir.

Hocam blur isimli eski bir PC yarış oyunu var. 2010 yapımı normalde PS oyunuydu sonradan bilgisayarada çıkarttılar diye biliyorum. Onun Türkçe yamasını yapma ihtimaliniz var mı?

Abi mobil yaması var mı?

Hiç olmasa bari Linux desteği olan oyunların çevirisini ayrı olarak yayınlaman mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…