Merhaba, burnum aktığında peçeteyle silerken veya lavaboda sümkürürken kanamaya başlıyor. 1–2 dakika böyle kanıyor, sonra burnum tıkanmaya başlıyor. Tekrar açıldığında yine kanıyor. Bu normal midir?
Bazen burnumuz akıyor diye peçete kullanırken içindeki damarlara zarar verebiliyoruz, bu da kanama yapabiliyor. Bana da arada sırada bu oluyor, grip bittiğinde de burnumu silmekten burnumda yara çıktığı olabiliyor.
Merhaba, burnum aktığında peçeteyle silerken veya lavaboda sümkürürken kanamaya başlıyor. 1–2 dakika böyle kanıyor, sonra burnum tıkanmaya başlıyor. Tekrar açıldığında yine kanıyor. Bu normal midir?
Normal değil doktora gidin. Durduk yere burun kanamaz ayrıca gripken de kanamaz. Çok şiddetli bir şekilde bir şeyler sokmadıysanız peçete falan bile öyle kolay kolay kanatmaz. Çok kuru ve sert bir şeyler ile yaptıysanız başka onun harici doktor görmesi gerekir.
Burnunu temizliyorken damarları çatlamış olabilirsin yani normal, kbb ye muayneye gidersen 10 saniyede çatlak damarları lazer ile yakarlar ben o şekilde düzelttim.