Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umtluyum

Uzman
“Çalıştıramıyor” diyorum çünkü sanırım sorun bu: Grundig 50 GJQ 9100 televizyonuma Toshiba Canvio Basics 500 GB 2.5″ Siyah Taşınabilir Disk HDTB405EK3AA taktığımda normalde mavi yanan ışığın yeri beyaz yanıp sönüyor.

Sanırım yeterli güç akışı sağlayamadığı için televizyon okumuyor. Bu durumda uygun fiyatlı ne alabilirim; gerekli gücü sağlayıp HDD’yi okumasını sağlamak için?

Çözüm
Evet, haklısınız. TV'nin USB portu yeterli voltaja sahip değil, bu yüzden çalışmıyor. Harici güç adaptörlü USB hub işinizi çözecektir.
Dediğim gibi flash belleğim gayet iyi çalışıyor ve film-dizi izleyebiliyorum. Yeni bir tane alacağım 128 GB'lık. Onda buna benzer bir problem yaşarsam konuya dönüş yaparak sizden yardım isterim.
Anladığım kadarıyla sizinkinde var. Ya güncelleme ile kaldırıyorlar ya da 2024 ve sonrası hiçbir ürünlerinde mevcut değil. Google ve Philips'de güncelleme ile kaldırıyordu.

Anladığım kadarıyla sizinkinde var. Ya güncelleme ile kaldırıyorlar ya da 2024 ve sonrası hiçbir ürünlerinde mevcut değil. Google ve Philips'de güncelleme ile kaldırıyordu.
Ben de şimdi araştırdığımda desteklendiğini gördüm. Sistemi değiştirmiş olabilirler.

Benim evde 15 yıllık falan bir Panasonic var 3D özellikli, çocuklara eğlence olsun diye harici disk ile 3D film açıyorum. Cihaz WD Elements ama o da çok eski. Bana en büyük ihtimal TV'de uygun format yok gibi geldi, diskte bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güç ile ilgili falan. En ucuz yoldan flash disk ile denenebilir.

LED indicator hususunda ise yanlış hatırlamıyorsam güç aktifken mavi, data aktarırken beyaz yanıp sönüyor.

Benim evde 15 yıllık falan bir Panasonic var 3D özellikli, çocuklara eğlence olsun diye harici disk ile 3D film açıyorum. Cihaz WD Elements ama o da çok eski. Bana en büyük ihtimal TV'de uygun format yok gibi geldi, diskte bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güç ile ilgili falan. En ucuz yoldan flash disk ile denenebilir.

LED indicator hususunda ise yanlış hatırlamıyorsam güç aktifken mavi, data aktarırken beyaz yanıp sönüyor.
Eve döndüğümde NTSF açmak için app var mış onu deneyeceğim. Bir tane 128'lik flash bellek sipariş verdim onunla devam edeceğim sanırsam film izleme serüvenime.