Çözüldü GSB Wi-Fi ile Techolay'a girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Takıldığım diğer forumlarda ve internette bir sorun yok ama bu siteye girmeye çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor.

• İnternet var.
  • Eklenti kullanmıyorum.

Çözüm
Bugün tekrardan deneyeyim dedim ve sorun düzelmiş. Sunucuda herhangi bir değişiklik mi oldu?
Takıldığım diğer forumlarda ve internette bir sorun yok ama bu siteye girmeye çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor.

• İnternet var.
  • Eklenti kullanmıyorum.

Eki Görüntüle 1801
Sanırım whitelist içerisinde olmadığından kaynaklı otomatik olarak yasaklı sitelere düştü. Bazı siteler açılmıyordur. Okul internetinde de durum bu şekildeydi.

Gizli sekme üzerinden girmeyi denedin mi?

-Çerez temizleme denedim
-Farklı tarayıcı ile denedim
-Gizli sekmeyi denedim

VPN denemedim çünkü laptop üzerinden kullanıyorum interneti ve laptopa VPN yüklemek istemiyorum. (Opera'yı da yüklemek istemiyorum)

Sanırım whitelist içerisinde olmadığından kaynaklı otomatik olarak yasaklı sitelere düştü. Bazı siteler açılmıyordur. Okul internetinde de durum bu şekildeydi.
Yapabileceğim bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…