GT 20 Pro vs S24 FE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 391
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Emin misiniz? GT20 Pro 24 GB RAM'e sahip diye biliyorum.

İşlemci anlamında diyorum ben. Oyun konusunda 2 işlemci aynı neredeyse ama verimlilik, batarya ömrü, kamera vs. Exynos daha iyi.

Fazla RAM'in oyuna kattığı bir şey yok ayrıca. 12 GB RAM olsa bile aynı FPS değerini alacaksın oyunda. Oyunun kullandığı maksimum 6 oluyordur çünkü. 24 olsa ne fark eder 12 olsa ne fark eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmanin iddia ettigi sekilde GT20 Pro'nun bircok oyunda 120 FPS gibi bir iddiasi var lakin aralarindaki %130'luk absurt GPU farkindan dolayi (8 Gen 1 ile 8 Gen 3 arasindaki fark kadar demektir bu.) bunun uzerinde durmak cok dogru olmaz. Ki kamera beklentisi varsa GT20 Pro'nun elenmesi mantikli olur. Ben saf oyun oynamak icin urun ariyorum diyorsaniz yurt disi fiyati uygun. Tabii, yurt disi X7 Pro kovalarsaniz daha saglikli olur.

Kesinlikle S24FE.

Bu karşılaştırmada GT 20 Pro cevabı çıkmaz. Yurt dışı cihaz alacaksanız buraya sormanıza gerek yok. Bütçe S24 FE'ye çıkıyorsa zaten iki cihazı karşılaştırmak da gereksiz.

Bu karşılaştırmada GT 20 Pro cevabı çıkmaz. Yurt dışı cihaz alacaksanız buraya sormanıza gerek yok. Bütçe S24 FE'ye çıkıyorsa zaten iki cihazı karşılaştırmak da gereksiz.

Tamamdır sağ olun hocam, S24 FE o zaman.

Bütçe kısıtlı, kaçak olarak S24 FE ne kadara gelir bilmiyoruz daha, eğer düşündüğümüzden fazla olursa GT20 Pro alınsa üzer mi onu sormaya çalıştım aslında.

Bütçe kısıtlı, kaçak olarak S24FE ne kadara gelir bilmiyoruz daha, eğer düşündüğümüzden fazla olursa GT20 Pro alınsa üzer mi onu sormaya çalıştım aslında.
Donanımı ve oyun performansı memnun edecektir. Arayüzü ve yazılımı ile alakalı pek bir şey diyemem. Ancak yurt dışı cihaz düşünecek olsam; X6 Pro veya X7 Pro bakardım. Karar sizin.

Donanımı ve oyun performansı memnun edecektir. Arayüzü ve yazılımı ile alakalı pek bir şey diyemem. Ancak yurt dışı cihaz düşünecek olsam; X6 Pro veya X7 Pro bakardım. Karar sizin.
Yurt dışı geldiğini sanmıyorum, İMEİ atıyorlar bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi oyun amaçlı bir telefon aramıyorum, açsa yeter güncel oyunları. Gündelik kullanım için akıcı arayüze sahip stabil bir telefon arıyorum daha çok. Bütçe yeterse S24FE alacağım zaten. Yetmez ise GT20 Pro alabilirim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…