GT 730'ların yaygın olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnkiDaster
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 534
Performansı fiyatına ve yaşına göre hiç kötü değil.

Bunu GT 730 için mi diyorsunuz daha komik bir yorum okumadım aynı fiyata RX 570 alınabiliyor iken neden 9600GT HD 46xx serisi gibi hem çok daha yaşlı hem de çok daha giriş seviyesi kartlarla yarışan bir GPU'ya yaşına göre kötü değil dediniz?

NVIDIA'nın ve OEM PC sektörünün bir dönem 4 GB ekran kartı yazısının pazarda karşılık bulduğunu fark etmesi ile ortaya koyduğu ve peynir ekmek gibi sattığı ürün. Kart'ın birkaç farklı mimariye, farklı RAM türü ve kapasitesine sahip modelleri var. 3 ayrı GT 730 tedarik etseniz hepsi birbirinden alakasız performanslara sahip olabiliyordu. Ancak kartın yine de çıktığı dönemde o kadar kötü bir performansı vardı ki DDR5 sürümü bile aynı dönemde GTX 745 OEM DDR3 ekran kartından bariz daha gerideydi, keza döneminde rakibi olan R7 240'dan da yine kötü bir performansa sahipti. Birçok hazır sistem kullanıcısı sistemdeki ekran kartı bozulduğunda mevcut ekran kartının aynısını alması gerektiğini düşündüğünden ya da PSU - işlemci yetersizliği gibi düşünceler ile bu kartlara yöneliyor, ek olarak yukarıda belirttiğim bellek kapasitesi mevzusu var ve bu da bu kartların bilinçsiz tüketicide karaborsa olmasına sebep oluyor.

Ülkemizin aksine yurt dışında işlemci tabanlı iş yapan sistemlerde F ibareli işlemcinin yanında görüntü vermesi veya çoklu monitör kullanımı için fiyatı sebebi ile tercih edildiğini biliyorum.

Ben 3 sene önce 400e satmıştım. Markasıda bilindik değildi manlıydı. Çok ucuza satmışsın demişlerdi.

Ben 350 TL'ye aldım dün sence alınır mı? bu fiyata 2gb iş görürmü. Yedek PC vardı işlemciden çalışıyordu Pentium Gold G5600 ile. Ona taktım. Valorant CS2 açıyor şimdi. o pc yi nostaljik eski oyunlar için kullanıyorum kare monitör ile. işlemciden oynarken ısınınca kasma oluyordu sanki. şimdi sıkıntısız olur büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…