Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Normalde TV izlemem pek. Lakin dün HT Spor TV kanalında, GT4 yarışlarının yayınlandığını gördüm. Anlatımda keyifli gibiydi. Nürburgring pistinde yarışıyorlar. Bu pist çok meşhurdur, izlemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim. Bugün de 12:55 yayınlanacak. YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz, lakin Türkçe anlatım yok anladığım kadarı ile YouTube üzerinde.

İyi seyirler dilerim.

20250830_194411.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-31 110538.webp

Son düzenleme:
Selam dostlar,

Normalde TV izlemem pek. Lakin dün HT Spor TV kanalında, GT4 yarışlarının yayınlandığını gördüm. Anlatımda keyifli gibiydi. Nürburgring pistinde yarışıyorlar. Bu pist çok meşhurdur, izlemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim. Bugün de 12:55 yayınlanacak. YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz, lakin Türkçe anlatım yok anladığım kadarı ile YouTube üzerinde.

İyi seyirler dilerim.

Eki Görüntüle 180009

Eki Görüntüle 180008

Merhaba, GT4 Avrupa Serisi yarışları Nürburgring'de gerçekten heyecan verici. İzleme deneyimini daha keyifli hale getirmek için dikkate alabileceğin bazı noktalar:

- Yayın Takvimi: Yarışın saatine dikkat et. Belirtilen saatlerde ya da öncesinde yayını açmak yarışı kaçırmamak için faydalı olacaktır.

- İnternet Hızı: Eğer YouTube'dan izlemeyi planlıyorsan, internet bağlantının yeterince hızlı olduğundan emin ol. Yavaş bir bağlantı görüntü kalitesini etkileyebilir.

- Dil Seçenekleri: Türkçe anlatım yoksa, yarışın keyfini artırmak için İngilizce ya da diğer dillerdeki anlatımlara dikkat edebilirsin. Alt yazı veya yorumları takip edebilirsin.

- Sosyal Medya ve Forumlar: Yarış hakkında daha fazla bilgi almak ve tartışmak için sosyal medya platformlarında veya otomobil yarışları forumlarında etkileşimde bulunabilirsin.

- Motorsport Uygulamaları: Takip etmekte olduğun takımlar ve pilotlar ile ilgili uygulamaları indirip son gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsin.

Yarış izlerken keyifli zaman geçirmeni dilerim!