Winner 81 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.349 Çözümler 6 Beğeniler 1.838 Bugün 17:10 #1 Oyun nasıl çalışıyor bilmiyorum. Mod kurmaya gerek var mı, varsa önerebilir misiniz? Rehber falan.
Michael MYERS 95 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.387 Çözümler 95 Beğeniler 6.875 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:15 #2 FusionFix kurmuştum ben sadece.
emiryuksel 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 160 Çözümler 5 Beğeniler 118 Yer Kadıköy Bugün 17:17 #3 FusionFix kesinlikle yeterli, içerisinde DirectX yapısını Vulkan'a dönüştüren modda bulunuyor.
KS KS Winner 81 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.349 Çözümler 6 Beğeniler 1.838 Bugün 17:17 #4 Michael MYERS dedi: FusionFix kurmuştum ben sadece. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurarsak üstüne oyun sapıtmaz değil mi?
Michael MYERS dedi: FusionFix kurmuştum ben sadece. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurarsak üstüne oyun sapıtmaz değil mi?
Michael MYERS 95 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.387 Çözümler 95 Beğeniler 6.875 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:18 #5 Winner dedi: Türkçe yama kurarsak üstüne oyun sapıtmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende sorun olmamıştı.
Winner dedi: Türkçe yama kurarsak üstüne oyun sapıtmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende sorun olmamıştı.
emiryuksel 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 160 Çözümler 5 Beğeniler 118 Yer Kadıköy Bugün 17:19 #6 Türkçe yama ile FusionFix farklı noktalara etki ediyor, çakışacak bir durum zannetmiyorum. Bu yamayı denemenizi öneririm: Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com
Türkçe yama ile FusionFix farklı noktalara etki ediyor, çakışacak bir durum zannetmiyorum. Bu yamayı denemenizi öneririm: Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR Grand Theft Auto 4'ün keyfini Türkçe oynayarak çıkarın! Tüm metinleri kapsayan, GTA TR tarafından kurulum yaması hazırlanan Türkçe çeviri yaması. gtatr.com
Hasanxcd 23 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 586 Çözümler 2 Beğeniler 245 Bugün 17:23 #7 Ben modsuz oynamıştım sıkıntı olmuyordu ama ayar değiştirince fatal error veriyordu.
KS KS Winner 81 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.349 Çözümler 6 Beğeniler 1.838 Bugün 17:25 #8 Hasanxcd dedi: Ben modsuz oynamıştım sıkıntı olmuyordu ama ayar değiştirince fatal error veriyordu. Genişletmek için tıkla... FPS düşük modsuz.
Hasanxcd dedi: Ben modsuz oynamıştım sıkıntı olmuyordu ama ayar değiştirince fatal error veriyordu. Genişletmek için tıkla... FPS düşük modsuz.
Hasanxcd 23 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 586 Çözümler 2 Beğeniler 245 Bugün 17:26 #9 Winner dedi: FPS düşük modsuz. Genişletmek için tıkla... FusionFix çözebilir ama sorunlu PC versiyonu işte.
Winner dedi: FPS düşük modsuz. Genişletmek için tıkla... FusionFix çözebilir ama sorunlu PC versiyonu işte.
Lain Iwakura 7 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 116 Bugün 17:26 #10 Kurman gereken modlar: Önce bunu kur: GitHub - ThirteenAG/GTAIV.EFLC.FusionFix: This project aims to fix or address some issues in Grand Theft Auto IV: The Complete Edition This project aims to fix or address some issues in Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - ThirteenAG/GTAIV.EFLC.FusionFix github.com Sonra bunu kur. (Türkçe yama) Bu Türkçe yama en güncel Türkçe yama, çeviriler sıfırdan tekrardan yapıldı, piyasada bulabileceğin en iyi Türkçe yama bu. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - Türkçe Yama Sıfırdan hazırlanan düzgün ve anlaşılır yeni Türkçe çeviri. gthorse.blogspot.com DXVK ayrıyeten kurmaya gerek yok, Fusion Fix moduna dahil. DX9 ayarını Vulkan yap oyunun içinden. Son düzenleme: 54 dakika önce
Kurman gereken modlar: Önce bunu kur: GitHub - ThirteenAG/GTAIV.EFLC.FusionFix: This project aims to fix or address some issues in Grand Theft Auto IV: The Complete Edition This project aims to fix or address some issues in Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - ThirteenAG/GTAIV.EFLC.FusionFix github.com Sonra bunu kur. (Türkçe yama) Bu Türkçe yama en güncel Türkçe yama, çeviriler sıfırdan tekrardan yapıldı, piyasada bulabileceğin en iyi Türkçe yama bu. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - Türkçe Yama Sıfırdan hazırlanan düzgün ve anlaşılır yeni Türkçe çeviri. gthorse.blogspot.com DXVK ayrıyeten kurmaya gerek yok, Fusion Fix moduna dahil. DX9 ayarını Vulkan yap oyunun içinden.