Checkpoint sistemi o kadar kötü ki oyunu yarım bırakıcam az kaldı. Allahım her öldüğümde ta en baştan başlatıyor. Arada araba sürdüğümüz yerleri, çatıştığımız yerleri falan yok sayıyor. Tekrar tekrar aynı yerleri oynayıp duruyorsunuz ve bu oyunu inanılmaz sıkıcı hale getiriyor. Bari araba sürdüğümüz yerleri atlasaydınız. Oyunda taksi diye bir şey olmasa çok net silmiştim şimdiye. Bir de bu oyunda çatışmak dışında başka bir şey yapıyor muyuz? Ben aşırı baydım habire aynı şeyleri yapmaktan? Oyunu oynayanlar cevaplandırırsa sevinirim. Gördüğüm kadarıyla San Andreas'ın görev çeşitliliğinin yarısı bile yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
EFLC, GTA IV'in Saydığınız bütün problemlerini çözüyor aslında. Bölüm dizaynı ve görev çeşitliliği iyileştiriliyor ayrıca adam akıllı bir checkpoint sistemi getiriyor. Ana oyunun harbiden problemleri var.
nomad.aka
Uzman
Checkpoint sistemi o kadar kötü ki oyunu yarım bırakacağım az kaldı. Allah'ım her öldüğümde ta en baştan başlatıyor. Arada araba sürdüğümüz yerleri, çatıştığımız yerleri falan yok sayıyor. Tekrar tekrar aynı yerleri oynayıp duruyorsunuz ve bu oyunu inanılmaz sıkıcı hale getiriyor. Bari araba sürdüğümüz yerleri atlasaydınız. Oyunda taksi diye bir şey olmasa çok net silmiştim şimdiye. Bir de bu oyunda çatışmak dışında başka bir şey yapıyor muyuz? Ben aşırı baydım ha bire aynı şeyleri yapmaktan? Oyunu oynayanlar cevaplandırırsa sevinirim. Gördüğüm kadarıyla San Andreas'ın görev çeşitliliğinin yarısı bile yok.
Size şöyle bir taktik vereyim
482-555-0100
O hileyi her kullandığınızda tam sağlık+zırh+silah veriyor oradan sadece görevlerde rocket launcer kullanın işinize yarar.
Hilesiz bitirmek istiyorum hocam ben.Size şöyle bir taktik vereyim
Bu numarayı telefona girin sonra kendisi kaydediyor aşağıya cheats diye.482-555-0100
O hileyi her kullandığınızda tam sağlık+zırh+silah veriyor oradan sadece görevlerde rocket launcer kullanın işinize yarar.
Hocam iyi güzelde çoğu kişi tarafından hayvan gibi övülen oyunun görevlerinde sadece çatışıyor muyuz yani. Cidden çeşitlenmiyor mu?EFLC, GTA IV'in Saydığınız bütün problemlerini çözüyor aslında. Bölüm dizaynı ve görev çeşitliliği iyileştiriliyor ayrıca adam akıllı bir checkpoint sistemi getiriyor. Ana oyunun harbiden problemleri var.
Reend
Başarılı
Araba da sürüyorsunuz arada.Hocam iyi güzelde çoğu kişi tarafından hayvan gibi övülen oyunun görevlerinde sadece çatışıyor muyuz yani. Cidden çeşitlenmiyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Araba sürmek ayrı bir işkence bence. Arabaların frenleri çalışmıyor gibi bir şey. Arabayı döndürmek için takla atmadığımız kalıyor. Bir de şu olay var. Öldükten sonra telefonumuza mesaj geliyor ve direkt görevi baştan başlatıyor ve mermilerimiz geri vermiyor. Bayağı bildiğin ne harcadıysak öyle kalıyor. Madem baştan başlatıyorsun mermileri de ver bari.Araba da sürüyorsunuz arada.Büyük ihtimalle teması gereği diğer gta oyunlarındaki gibi uçuk kaçık görevler koymamışlar.
Reend
Başarılı
Kesinlikle katılıyorum hocam, araba sürüşünü gerçekçi yapmak istemişler ama daha çok sinir bozucu olmuş. Viraj dönmeden önce kaç saniye önce fren yapmanızı falan hesaplamanız lazım. Mermi önceden stoklarsanız çok mühim değil ya.Araba sürmek ayrı bir işkence bence. Arabaların frenleri çalışmıyor gibi bir şey. Arabayı döndürmek için takla atmadığımız kalıyor. Bir de şu olay var. Öldükten sonra telefonumuza mesaj geliyor ve direkt görevi baştan başlatıyor ve mermilerimiz geri vermiyor. Bayağı bildiğin ne harcadıysak öyle kalıyor. Madem baştan başlatıyorsun mermileri de ver bari.
Ana oyuna katlanamazsanız bile EFLC'ye bir şans verebilirsiniz. Dediğim gibi tüm problemlerini çözüyor ana oyunun.
HDDKullanıyorum
Üstün
Görev çeşitliliği az ama hikaye derinliği olarak en beğendiğim oyundur kendisi, açıkçası hiçbir mod kullanmadan zevkle oynadım. Arabaları sürerken virajlarda fren kullanmak önemli bu oyunda.
Hocam bilemiyorum. Görevler sadece araba kovalamacası ve çatışma üzerine kurulu gibi geldi. Derin bir hikayede göremedim. Umarım ilerde açılır oyun. Belki de karakterlere ısınamadığım içindir bilmiyorum. Roman falan çok uyuz bir tip bence.Görev çeşitliliği az ama hikaye derinliği olarak en beğendiğim oyundur kendisi, açıkçası hiçbir mod kullanmadan zevkle oynadım. Arabaları sürerken virajlarda fren kullanmak önemli bu oyunda.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-