İyi günler. Bugün GTA 4'ü modlamaya karar verdim ve oyunun sürümünü 1.0.4.0'a düşürdüm. iCEnhancer 3.0 Natural modunu kullanarak oyunu modladım ama ayarlara girdiğimde garip bir şekilde 2 GB VRAM gözükmekteydi. Oysaki ben 8 GB VRAM'a sahip bir ekran kartı kullanıyorum. Oyun içi bir benchmark açtım ve ne göreyim. Ekran kartım 9600 GT olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çekiyorum hocam aslında 4070 Mobile ekran kartına sahibim ve 40 60 FPS arası anca görüyorum. Bu sadece GTA 4'te oluyor RDR 2 de bile ultrada 80 FPS oynayabiliyorum.
Grafik ayarlarına girip tercihi masaüstü uygulaması olarak ayarladıktan sonra GTA 4 dosya konumuna girin ve hangi .exe dosyasından başlatıyorsanız onu seçin. Sonrasında "Seçenekler" butonuna tıklayıp "Yüksek Performans"ı işaretleyin ve kaydedip çıkın.
Çekiyorum hocam aslında 4070 Mobile ekran kartına sahibim ve 40 60 FPS arası anca görüyorum. Bu sadece GTA 4'te oluyor RDR 2 de bile ultrada 80 FPS oynayabiliyorum.
Normal sayılabilir hocam. GTA4'ün optimizasyonunu zaten biliyorsunuzdur. 60FPS GTA4 için yeterli olur, FPS konusunda optimizasyon ayarları yapmaktan başka bir şey öneremiyorum maalesef.