Bugün sizlere GTA 5 açılış ekranındaki bu resmi nasıl değiştirebileceğinizi göstereceğim.
Gerekli olan programlar:
İlk önce OpenIV programını açın ve şu yola gidin:
Burada biraz aşağıya indiğinizde şu dosyalar olacak.
Burada biz "loadingscreen_startup.ytd" dosyasını düzenleyeceğiz. Edit modu açıp "Texture dictionary" yazısına çift tıklayın.
Açtığınızda soldaki "beach_fg" kadının resmi.
Şimdi fotoğraf editörünü açın ve "532x1024" boyutunda bir resim oluşturun. Buraya koyacağınız karakterin ".png" dosyasını ekleyin ve "beach_fg.png" olarak kaydedin.
Daha sonra sağ üstteki "Replace" butonuna tıklayın.
Açılan ekrandan kaydettiğiniz resmi seçin.
Daha sonra "Save" tuşuna basarak kaydedin ve çıkın.
İsteğe bağlı olarak "beach_bg" dosyasını değiştirerek arkadaki sahil resmini de değiştirebilirsiniz.
Ben kendim hem figürü hem de backgroundu değiştirdim. İşte sonuç:
Arka planı değiştirecekseniz eğer "beach_bg" dosyasına gelip "Export selected" tuşuna tıklayın.
Daha sonra resmi ".png" olarak kaydedin ve fotoğraf editörü programınızda açın.
Resimde kenardaki siyahlıkları kaldırmayıp, ortadaki resmi seçin ve silin. Ardından sildiğiniz bölgeye istediğiniz resmi yerleştirip "beach_bg.png" olarak kaydedin.
Daha sonra tekrardan "Replace", ve "Save" tuşuna basarak kaydedip çıkın.
Rehberim bu kadar. Umarım işinize yarar. İyi sosyaller!
Gerekli olan programlar:
- OpenIV
- Herhangi bir resim editörü (Photoshop, Paint.NET vs.)
İlk önce OpenIV programını açın ve şu yola gidin:
Burada biraz aşağıya indiğinizde şu dosyalar olacak.
Burada biz "loadingscreen_startup.ytd" dosyasını düzenleyeceğiz. Edit modu açıp "Texture dictionary" yazısına çift tıklayın.
Açtığınızda soldaki "beach_fg" kadının resmi.
Şimdi fotoğraf editörünü açın ve "532x1024" boyutunda bir resim oluşturun. Buraya koyacağınız karakterin ".png" dosyasını ekleyin ve "beach_fg.png" olarak kaydedin.
Daha sonra sağ üstteki "Replace" butonuna tıklayın.
Açılan ekrandan kaydettiğiniz resmi seçin.
Daha sonra "Save" tuşuna basarak kaydedin ve çıkın.
İsteğe bağlı olarak "beach_bg" dosyasını değiştirerek arkadaki sahil resmini de değiştirebilirsiniz.
Ben kendim hem figürü hem de backgroundu değiştirdim. İşte sonuç:
Arka planı değiştirecekseniz eğer "beach_bg" dosyasına gelip "Export selected" tuşuna tıklayın.
Daha sonra resmi ".png" olarak kaydedin ve fotoğraf editörü programınızda açın.
Resimde kenardaki siyahlıkları kaldırmayıp, ortadaki resmi seçin ve silin. Ardından sildiğiniz bölgeye istediğiniz resmi yerleştirip "beach_bg.png" olarak kaydedin.
Daha sonra tekrardan "Replace", ve "Save" tuşuna basarak kaydedip çıkın.
Rehberim bu kadar. Umarım işinize yarar. İyi sosyaller!