Alex Mason

Yetkin

Ben mesela hikaye modunu oynuyorum. GTA 5 Enhanced'da ne yaparsam onlinedan ban yerim? Şimdiden uyarın da onlinedaki emeğim boşa gitmesin. Online için kullanmayacağım yamayı, hikaye modu için kullanacağım, yine de ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen hesap askıya alınabilir. Ben hiç kullanmıyorum zaten. Amma velakin, Allah modunu kullanıyorum yim menu V2 ile. Cayo Perico Heist ile içinden geçiyorum NPC'lerin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben mesela hikaye modunu oynuyorum. GTA 5 Enhanced'da ne yaparsam onlinedan ban yerim? Şimdiden uyarın da onlinedaki emeğim boşa gitmesin. Online için kullanmayacağım yamayı, hikaye modu için kullanacağım, yine de ban yer miyim?
GTA Online içi para/seviye hilesi yapmadığın sürece ban yemezsin. Ben Türkçe Yama yapmıştım hiç ban yemedim zaten yesende(Para/Seviye hilesi için olan şey ki bu en çok Rockstar Games'i zarara uğratandır.) daha önce yememişsen eğer ilk 24 saat veya 7 gündü sanırım bir ban yiyorsun tekrar hesabın açılıyor. Kalıcı ban yeme 3.yapışında yiyorsun. Bu ban olayını anlatma sebebimde olmaz ama olursa diye için rahat olsun diye söylüyorum.

Yamadan yamaya değişiklik gösteriyor. Mesela Enhanced çıkmadan önce bir tane yama mod gibi çalışıyordu. Open IV uygulaması üzerinden yamayı aktif veya deaktif ediyordun. Yama aktifken oyun online girmene izin vermiyordu üçüncü parti dosyaları algıladığı için. Bazı yamalarda ise online girmek sorun çıkarmıyordu. Türkçe yamadan dolayı ban yiyen görmedim. Dediğim gibi ya oyun direkt online girmene izin vermiyordu ya da normal online girer gibi giriyordun. Zaten hikaye modunu oynarken online girme gibi bir amacın yoksa asla ban yemezsin. Online girmediğin sürece oyun üzerinde yaptığın hiçbir modlama sorun değil. Oyunun anti cheat sistemi hikaye modundayken tarama yapmıyor. O sadece online tarafı için. Endişe edeceğin bir şey yok.
GTA Online içi para/seviye hilesi yapmadığın sürece ban yemezsin. Ben Türkçe Yama yapmıştım hiç ban yemedim zaten yesende(Para/Seviye hilesi için olan şey ki bu en çok Rockstar Games'i zarara uğratandır.) daha önce yememişsen eğer ilk 24 saat veya 7 gündü sanırım bir ban yiyorsun tekrar hesabın açılıyor. Kalıcı ban yeme 3.yapışında yiyorsun. Bu ban olayını anlatma sebebimde olmaz ama olursa diye için rahat olsun diye söylüyorum.
İlk ban 1 ay sürüyor ama mevzu süresinden ziyade karakterin tamamen sıfırlanması. Yani bir ayın sonunda ilk kez online giriyor gibi sıfırdan başlatıyor seni. Birden fazla karakter açtıysan yine hepsi siliniyor. İkinci ban direkt perma. Kısaca asıl ceza karakterin sıfırlanması ve ilk ban için bile rahat olmamak gerekiyor. GTA5'i olan bir hesap bulması zaten kolay. Asıl sorun sıfırdan başlamak.

Rockstar Launcher'dan ayarlara gir. Battleye anticheat seçeneğini kapat. Kapatınca online giremeyeceksin. Online gireceğinde yamayı silip, açarsın tekrar.

Yamadan yamaya değişiklik gösteriyor. Mesela enhanced çıkmadan önce bir tane yama mod gibi çalışıyordu. Open IV uygulaması üzerinden yamayı aktif veya deaktif ediyordun. Yama aktifken oyun online girmene izin vermiyordu üçüncü parti dosyaları algıladığı için. Bazı yamalarda ise online girmek sorun çıkarmıyordu. Türkçe yamadan dolayı ban yiyen görmedim. Dediğim gibi ya oyun direkt online girmene izin vermiyordu ya da normal online girer gibi giriyordun. Zaten hikaye modunu oynarken online girme gibi bir amacın yoksa asla ban yemezsin. Online girmediğin sürece oyun üzerinde yaptığın hiçbir modlama sorun değil. Oyunun anti cheat sistemi hikaye modundayken tarama yapmıyor. O sadece online tarafı için. Endişe edeceğin bir şey yok.

İlk ban 1 ay sürüyor ama mevzu süresinden ziyade karakterin tamamen sıfırlanması. Yani bir ayın sonunda ilk kez online giriyor gibi sıfırdan başlatıyor seni. Birden fazla karakter açtıysan yine hepsi siliniyor. İkinci ban direkt perma. Kısaca asıl ceza karakterin sıfırlanması ve ilk ban için bile rahat olmamak gerekiyor. GTA 5'i olan bir hesap bulması zaten kolay. Asıl sorun sıfırdan başlamak.

Ben onlineda para ve level hilesi yapmıştım 1 ay yememişitm bundan eminim tabii sistem değişmediyse şu an.

Ben onlineda para ve level hilesi yapmıştım 1 ay yememişitm bundan eminim tabii sistem değişmediyse şu an.

2020'den beri oynuyorum. İlk banda 1 ay dışında bir süre atıldığını görmedim. Ana hesabım haricinde aldığım beleş hesaplarla gerek heistlerde gerek açık dünyada bayağı şey denediğim için çok hesap banlattım oradan biliyorum. Zaten dediğim gibi ban süresinin gram önemi yok. Karakterin sıfırlanması asıl problem. İsterse yarım saatlik atsın. 300-400 saat kasılmış bir karakterin silinmesi ölüm gibi bir şey olur.

2020'den beri oynuyorum. İlk banda 1 ay dışında bir süre atıldığını görmedim. Ana hesabım haricinde aldığım beleş hesaplarla gerek heistlerde gerek açık dünyada bayağı şey denediğim için çok hesap banlattım oradan biliyorum. Zaten dediğim gibi ban süresinin gram önemi yok. Karakterin sıfırlanması asıl problem. İsterse yarım saatlik atsın. 300-400 saat kasılmış bir karakterin silinmesi ölüm gibi bir şey olur.

2020 öncesinde ben ban yemiştim 2015-22 arası PC'den oynuyordum son birkaç aydır ise PS5 Pro'dan oynuyorum.
Dediğim gibi süreç tabii senin oynamaya başladığından çok önce olmuştu değişmiş belli ki anlattığına göre.
Benim olay şu şekilde oldu;
Sadece ilk 1 gün mü yoksa 1 hafta mı ondan emin olamıyorum 2.de 1 ay 3. ise kalıcı ban yemiştim. Her ban yiyişimde ise sadece aldığım level yani 50 levelsem 500'e yükseltmişsem o bir de hileyle birlikte kazandığım haksız kazanç olan evler ve paralar gitmişti sıfırlama gibi bir şey olmamıştı.

2020 öncesinde ben ban yemiştim 2015-22 arası PC'den oynuyordum son birkaç aydır ise PS5 Pro'dan oynuyorum.
Dediğim gibi süreç tabii senin oynamaya başladığından çok önce olmuştu değişmiş belli ki anlattığına göre.
Benim olay şu şekilde oldu;
Sadece ilk 1 gün mü yoksa 1 hafta mı ondan emin olamıyorum 2.de 1 ay 3. ise kalıcı ban yemiştim. Her ban yiyişimde ise sadece aldığım level yani 50 levelsem 500'e yükseltmişsem o bir de hileyle birlikte kazandığım haksız kazanç olan evler ve paralar gitmişti sıfırlama gibi bir şey olmamıştı.

Oyun bedava dağıtıldıktan sonra aşırı artan hileci sayısını baskılamak için ceza oranları arttırıldı muhtemelen.