GTA 5 Legacy ile girilen Grand RP, oyundan atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apn0s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 421

apn0s

Becerikli
Yer
Mersin
GTA V Legacy ile Grand RP girmeye çalışıyorum; açılıyor, ilk yükleme ekranı bitiyor fakat siyah ekran veriyor, sonrasında ise Rockstar Games oyun crash verdi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V Legacy ile Grand RP girmeye çalışıyorum; açılıyor, ilk yükleme ekranı bitiyor fakat siyah ekran veriyor, sonrasında ise Rockstar Games oyun crash verdi diyor.

Eki Görüntüle 200549
GTA V Legacy ile Grand RP oyununu başlatırken karşılaştığınız sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrulama:
- Rockstar Launcher'ı açın.
- "GTA V" üzerine sağ tıklayın ve "Verify Integrity" (Bütünlüğü Doğrula) seçeneğini kullanın.
- Tamamlandıktan sonra oyunu tekrar başlatmayı deneyin.

2. Grafik Ayarlarını Düşürme:
- Oyun açılırken "Safe Mode" seçeneğini seçerek daha düşük grafik ayarlarıyla giriş yapın.
- Grafik ayarlarını minimum seviyeye getirin ve kaydedin, ardından tekrar normal modda başlatmayı deneyin.

3. Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Rockstar Launcher ve oyunun güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Hem oyun hem de grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

4. Modları Kapatma:
- Eğer oyunda modlar kullanıyorsanız, bunları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar deneyin.

5. Aygıt Yöneticisi Kontrolü:
- Aygıt Yöneticisi’ni açın.
- Grafik kartınızı bulun ve en son sürücünün yüklü olduğundan emin olun. Gerekirse sürücüyü güncelleyin.

6. Anti-Virüs ve Güvenlik Yazılımları:
- Anti-virüs yazılımlarınızın oyunu engellemediğinden emin olun. Gerekirse oyunu beyaz listeye ekleyin veya geçici olarak devre dışı bırakın.

7. Windows Güncellemeleri:
- Windows işletim sisteminizin güncel olup olmadığını kontrol edin ve gerekiyorsa güncellemeleri yükleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Eğer sorun devam ederse, daha fazla detay sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…