GTA 5 offline sürümünde Rockstar Launcher nasıl bypass edilir?

Hocam, öncelikle siteden uyumlu GTA V Goldberg Social Club dosyası indirin. Dosyaları kopyalayın GTA V ana dizine. Artık tekrar deneyin fakat online girmeyin bence.

@Helox
Deneyeyim.

Hocam, öncelikle siteden uyumlu GTA V Goldberg Social Club dosyası indirin. Dosyaları kopyalayın GTA V ana dizine. Artık tekrar deneyin fakat online girmeyin bence.

@Helox
Sitenin linkini atabilir misiniz?

Xatab yöntemini yaptım ama oyun açılırken kapanıyor.

Xatab yöntemini yaptım ama oyun açılırken kapanıyor.
byxatab içinde ki yönlendirmeleri okudun mu? Belki gözden bir şey kaçmış olabilir, belki .bat belgesi üzerinden girmen gerekiyor olabilir.

Denedim olmuyor.
Baktım şimdi tam iki gün önce oyun güncellenmiş (https://steamdb.info/patchnotes/24129523/) en son sürüm "24129523", muhtemelen sende de böyledir, ama byxatab'da "21607660" sürüm yani 27 Ocak 2026'da gelmiş, yani "A Safehouse in the Hills" 1.72 güncellemesi geldiği zaman, sürüm uyuşmazlığından maalesef sorun çıkarmış.

Şu an ne yapabilirsiniz, siteye yeni güncelleme eklendiği zamana kadar bir şekilde idare edin, belki 1-2 güne eklenir, The Kortz Heist gelmiş, content update olduğu için eklenir, normalde ben de Epic Games'de ki GTA 5'ime böyle yaparım, şansa updatte denk gelmiş, iki gün önce sorsaydınız muhtemelen sorun çıkmazdı. Oyun dosyalarını onarmak için Steam'de "Dosya bütünlüğünü doğrula" yapıp eski haline getirebilirsiniz tekrar silip kurmadan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…