mstfhll

Uzman
Yer
Adana
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim online modu olan Deadline modunu GTA 5 Online içerisinde bulamıyorum. Geçen senelerde de iki kişi bile oynarken birden kayboldu ve aylarca gelmedi. Geçen hafta en az dört kişi oynayabildik, şimdi yine kayboldu. Tron Efsanesi filmine benzeyen bu modu çok seviyoruz ama Rockstar ne yapmak, nereye varmak istiyorsa kaldırıp duruyor. Şu modu kalıcı şekilde oynamanın ve ayarlarını istediğimiz gibi yapmanın bir yolu var mı? Arkadaşlarla arada bir girip GTA oynuyoruz, ona da Rockstar taş koyuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim hocam. Bu konularla ilgili pek bilgim olmadığı için sormuştum çok yardımcı oldunuz. Hemen deneyip sonucu yazacağım.
Hocam muhtemelen rastgele etkinlik olarak harita içinde denk geldiği için siz, direkt olarak modu oynayabildiniz, normalde kendinizde o ve onun gibi modları manuel başlatabilirsiniz ve oluşturabilirsiniz.

Hocam muhtemelen rastgele etkinlik olarak harita içinde denk geldiği için siz, direkt olarak modu oynayabildiniz, normalde kendinizde o ve onun gibi modları manuel başlatabilirsiniz ve oluşturabilirsiniz.
yok hocam baktım yine de bulamadım. rockstar kaldırıyormuş arada nedense. yapay zekaya bile sordum aynı şeyi diyor. diğer forumlarda da aynı şeyden muzdarip olanlar mevcut