Gösh

Çalışkan
PES 2013'ü modlayarak "remastered" gibi bir sürüm yapmak istiyorum. Tıpkı GTA oyunlarına yaptığım gibi. Her türlü mod önerilerinize açığım.

IMG_20250902_202611.webp

FB_IMG_1756835470142.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle Windows 11'in son sürümde yaşanan saçmalıklarıyla ilgili. Kesin bir şey diyemiyorum ama yüksek yazma sırasında, sonrasında yaşanabiliyor bu durum. İndirme yaparken yazma işlemi de olduğu için ne yazık ki mevcut hataya sebep vermiş olabilir. Eğer imkanınız varsa başka bir sisteme SSD'yi bağlayın, orada gözükebilir bir ihtimal.

Yüksek ihtimalle Windows 11'in son sürümde yaşanan saçmalıklarıyla ilgili. Kesin bir şey diyemiyorum ama yüksek yazma sırasında, sonrasında yaşanabiliyor bu durum. İndirme yaparken yazma işlemi de olduğu için ne yazık ki mevcut hataya sebep vermiş olabilir. Eğer imkanınız varsa başka bir sisteme SSD'yi bağlayın, orada gözükebilir bir ihtimal.

Maalesef SSD ölmüş şu an iade ettim cevap bekliyorum. Ama benim tahminimce o güncellemeden dolayı oldu 31 Ağustos'ta gelen KB...81 güncellemesinden ötürü KB... 78 güncellemesini kaldıramadım. GTA'yı yükleyince bir şey olmadı ama büyük ihtimalle o zaman hasar gördü ve patladı.

Ücret iadesi aldım.

Son düzenleme: