Ethem Efe 92 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.803 Çözümler 11 Beğeniler 3.463 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 18:40 #11 ElonXMusk dedi: GTA 6 bu oyunun atmosferini geçemeyecek. Genişletmek için tıkla... Gerçekten iki oyunu karşılaştırıp GTA 5'in geride kalacağını mı söylüyorsun?
ElonXMusk dedi: GTA 6 bu oyunun atmosferini geçemeyecek. Genişletmek için tıkla... Gerçekten iki oyunu karşılaştırıp GTA 5'in geride kalacağını mı söylüyorsun?
ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.663 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 18:41 #12 Ethem Efe dedi: Gerçekten iki oyunu karşılaştırıp GTA 5'in geride kalacağını mı söylüyorsun? Eki Görüntüle 276302 Eki Görüntüle 276303Eki Görüntüle 276304 Genişletmek için tıkla... Atmosfer dedim. Bunu atmosfer ve vibe olarak almam ben. Benim dediğim dağ, gün batımı doğumu falan.
Ethem Efe dedi: Gerçekten iki oyunu karşılaştırıp GTA 5'in geride kalacağını mı söylüyorsun? Eki Görüntüle 276302 Eki Görüntüle 276303Eki Görüntüle 276304 Genişletmek için tıkla... Atmosfer dedim. Bunu atmosfer ve vibe olarak almam ben. Benim dediğim dağ, gün batımı doğumu falan.
Ethem Efe 92 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.803 Çözümler 11 Beğeniler 3.463 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 18:42 #13 ElonXMusk dedi: Atmosfer dedim. Bunu atmosfer ve vibe olarak almam ben. Benim dediğim dağ, gün batımı doğumu falan. Genişletmek için tıkla... Aynı atmosfer kat be kat daha iyi olacak zaten . Işıklandırma olarak hangi teknolojiler kullanılıyor, farkında değilsin sanırım.
ElonXMusk dedi: Atmosfer dedim. Bunu atmosfer ve vibe olarak almam ben. Benim dediğim dağ, gün batımı doğumu falan. Genişletmek için tıkla... Aynı atmosfer kat be kat daha iyi olacak zaten . Işıklandırma olarak hangi teknolojiler kullanılıyor, farkında değilsin sanırım.
ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.663 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 18:42 #14 Ethem Efe dedi: Aynı atmosfer kat be kat daha iyi olacak zaten . Işıklandırma olarak hangi teknolojiler kullanılıyor, farkında değilsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. Kolay gelsin.
Ethem Efe dedi: Aynı atmosfer kat be kat daha iyi olacak zaten . Işıklandırma olarak hangi teknolojiler kullanılıyor, farkında değilsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. Kolay gelsin.