GTA 5'te eski sürümler nasıl modlanır?

10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba arkadaşlar,

Elimde maalesef orijinal olmayan bir GTA 5 oyunu var. Bu oyunun sürümü v1.0.3411 yani biraz eski(en yeni sürüm v1.0.3507.)Ben bu oyuna birkaç araba modu ve garaj modu kurmak istiyorum. Ancak bu "ScriptHook V" ve "Open IV" programlarında süreç nasıl işleyecek? Oyunun sürümünün farklı olması bir şeyi değiştirir mi? Veya modların desteklediğini nasıl anlarım? Birkaç gündür bela oldu bu oyun, oyun dosyalarını bozmadan nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.

OnenIV oyun sürümüne göre çalışır hep güncellenen bir program değil scripthookta ise uygun sürümü internetten aratarak bulabilirsin modlarda scripthook versiyonu oyun versiyonuyla aynıysa çalışacaktır. Fiyat algısı yaratmak istemem ama günümüze göre GTA 5 pahalı bir oyun değil her yaştan kardeşim harçlık biriktirerek birkaç haftada alabilir ve bence sende alabilirsin ama işine gelmiyor

Fiyat algısı yaratıyorsunuz maaalesef. Herkesin ailesi oyuna bütçe ayırmıyor. Kendim biriktirirm ama kim bilir ne eksik. Ön ödemeli veya herhangi bir kart. Reşit değilseniz kartlar gözünüzde birer hazine gibi olmalı. Neyse. Modların oyunda destekli olup olmadığını nasıl anlarım peki.

Çoğu mod çalışır istisnaları ise deneyerek bulursun.

Bende reşit değilim. Annemin adına Tosla kart açtım. Sizde yapabilirsiniz.

Yok girmez dediğim modlar rage plugin olarak çalıştırılan modlar rage plugin harici her türlü modu çalıştırır rahat bir şekilde.
Deneyip sonucu paylaşıcağım.

Yok girmez dediğim modlar rage plugin olarak çalıştırılan modlar rage plugin harici her türlü modu çalıştırır rahat bir şekilde.
Bu videodakilerin aynısını yaptım lakin oyuna girerken oyun dondu ve reset attım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…