Greens1903

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Sadece bir karakterle ilerlersek diğer karakterlerin görevleri duruyor mu yoksa 1 karakter ile mi oyunu bitiriyorduk?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinde oynamanız zorunlu diye biliyorum. Bir karakterden ilerlenemiyor çünkü diğer görevlerin açılması için onları da yapmanız lazım.

Bazı görevleri sadece belli bir karakter ile yapabiliyorsun. O yuzden hepsiyle oynaman lazım. Bir de bazı görevlerde karakterin bas harfi varsa daha fazla ara sahne görebilirsin. Mesela Michael'in karısını tenis kocuyla bastığı görevde Franklin'le girersen daha az ara sahne görürsün.

Hepsinde oynamanız zorunlu diye biliyorum. Bir karakterden ilerlenemiyor çünkü diğer görevlerin açılması için onları da yapmanız lazım.
Bazı görevleri sadece belli bir karakter ile yapabiliyorsun. O yuzden hepsiyle oynaman lazım. Bir de bazı görevlerde karakterin bas harfi varsa daha fazla ara sahne görebilirsin. Mesela Michael'in karısını tenis kocuyla bastığı görevde Franklin'le girersen daha az ara sahne görürsün.

Yani bir karakterin görevlerini bitirip bir karaktere geçemeyiz.

Ne zaman değişsek iyi mesela michael galeriyi bastı sonra ona geçebildik onda michael ile mi devam etmeliyim.
Yani ben de tam hatırlamıyorum ama üstte dediğim gibi görevlerin bas harfinde hangi karakterin harfi varsa o göreve onla girmek en mantıklısı fazladan ara sahne görüyorsun.