GTA 5'ten başka hikayeli oyun sevememek

Oyunculukgibisi

Becerikli
Benim ilk bilgisayarım 2020'de alındı ve ilk oynadığm hikayeli oyun ise GTA 5. Ama sonra GTA 5'i bitirdikten sonra diğer GTA oyunlarını oynamak istedim. GTA 4, GTA SA, GTA VC ve GTA 3'ü denedim. Hepsini de 2. görevden sonra bıraktım. Sonra Cyberpunk 2077 yükledim PC fazla kaldırmadığı için 40 FPS falan oynattı ama onu da 3. bölümden sonra bıraktım. CoD ve BF oyunları da aynı şey oldu. RDR2'de, Diablo 4'te, Witcher 3'te de aynı şey oldu. Şimdi GTA 5 başlasam yine bitiririm. Bu anormal bir durum neden böyle?
Yaşım 15, ergenlik dönemimdeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni de san andreas`ın hikayesi bitiriyo zamanında çok güzel bir şey çıkarmışlar valla. Olmadı FPS oyunları geç bir müddet hikaye ağırlıklı oyunlar oynama. 1 - 2 hafta geçtikten sonra dene.

GTA V eğlencelik bir oyun ve aynı eğlencede hikayeye sahip. Çok derinlemesine bir oyun değil. Aydınlık ve ferah bir atmosferi de var. Grafikler de güzel. Sarıyor ve evet zevkli. Arada sırada hala GTA oynamaya devam edebilirsin ama eğer GTA’yı bu kadar seviyorsan ve hikayeli oyun oynamak istiyorsan RDR2’ye ciddi anlamda şans vermelisin. Oyunu adeta yaşamalısın. Death Stranding benim için bir başka şaheser. Hikaye derinliği muhteşem. Hikayeli oyun sevmek için biraz da sinema sevmek gerekir. Oyunların sinematiklerini izlerken sıkılmayıp gerçekten film gibi kapılmalısın onlara. Ciddi sanat ürünleri artık oyunlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt