K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 19 Mayıs 2025 #1 İyi günler arkadaşlar. GTA 6 için Cross Platformun olacağı yönünde bilgiler var mı?
detista Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 63 19 Mayıs 2025 #2 Resmi bir açıklama yok ama bence yapmazlar. PC-konsol arasında zaten hiç olmaz da PS5-Xbox arasında da olacağını pek sanmıyorum.
Resmi bir açıklama yok ama bence yapmazlar. PC-konsol arasında zaten hiç olmaz da PS5-Xbox arasında da olacağını pek sanmıyorum.
KS KS K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 19 Mayıs 2025 #3 detista dedi: Resmi bir açıklama yok ama bence yapmazlar. PC-konsol arasında zaten hiç olmaz da PS5-Xbox arasında da olacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... PC-Konsol ben de sanmıyorum ama iki konsol arasında olsa iyi olur ya. Çoğu oyunda bu destek var artık. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
detista dedi: Resmi bir açıklama yok ama bence yapmazlar. PC-konsol arasında zaten hiç olmaz da PS5-Xbox arasında da olacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... PC-Konsol ben de sanmıyorum ama iki konsol arasında olsa iyi olur ya. Çoğu oyunda bu destek var artık.
yusufir Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 190 19 Mayıs 2025 #4 Henüz bir açıklama gelmemiş olsa da, konsollar arası Online mod olabilir.
2 21931 Deneyimli Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 669 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 559 1 Haziran 2025 #5 @Ken Carson, kesin bir bilgi yok. Zaten PC-konsol olmayacaktır. Konsollar arası ve bilgisayarlar arası olacaktır. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun
@Ken Carson, kesin bir bilgi yok. Zaten PC-konsol olmayacaktır. Konsollar arası ve bilgisayarlar arası olacaktır. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun
KS KS K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 1 Haziran 2025 #6 21931 dedi: @Ken Carson, kesin bir bilgi yok. Zaten PC-konsol olmayacaktır. Konsollar arası ve bilgisayarlar arası olacaktır. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
21931 dedi: @Ken Carson, kesin bir bilgi yok. Zaten PC-konsol olmayacaktır. Konsollar arası ve bilgisayarlar arası olacaktır. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim