GTA 6 FitGirl'e kaç günde gelir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    gta6 kaç
GTA 6'yı çalıştırabilecek bilgisayara sahip adam bir zahmet oyunu satın alsın, başka da bir şey demiyorum.
Emin ol 4070'i olan adam rahat rahat oynayabilir.
Arkadaşlar GTA 6 çıktıktan kaç gün sonra FitGirl gibi yeniden paket sitelerine düşer?
GTA 6'nın bilgisayara ne zaman çıkacağı bile belli değil. Duyuruda sadece konsollar için tarih verdiler, unutma.

PC'ye çıktıktan sonra kısa süre içinde kırılacağını düşünüyorum. Crack grupları birbirlerini yiyecekler ilk olmak için. Kırıldığı gibi de FitGirl'e düşer.

Herkes oturup onu kırmaya çalışacak yıl sürmeyebilir 1 aya tamamlanır.

Bence bu kadar büyük bir oyun için 3 4 crack topluluğu bir araya gelebilir. Dodi-FitGirl-elamigos gibi bir kadro görebiliriz. Bu yüzden bir tık daha hızlanır ama gene bir 6 ayı bulabilir.

Şimdi merak ettim de bunlar toplanıp ne yapıyorlar yani 6 ay boyunca bilgisayar başında kod mu yazıyorlar?

Peki bir yıl sonra ne oluyor da kırabiliyorlar?

Denuvo sertifikası firmalara belirli şartlara göre satılıyor. Her satıştan pay üstüne de denuvo devam ettiği her ay oyun firmasının denuvo için ödeme yapması gerekiyor. Belli bir noktada bu koruma oyun satışlarını göze alınca karlılığı yüksek oranda azaltınca firmalar bu koruma için ödeme yapmayı bırakıyor. Zaten bir oyunun satışlarının %80'i çıktığı ilk 3 ayda yapılıyor. Dolayısıyla korumayı devamlı tutmanın bir anlamı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…