Orası öyle, haklısınız da ne bileyim hani mesela üstteki mesajımı güncelledim, çok bir değeri yok şu görüntünün bana göre. Benim düşüncem tabii, başkası için de önemlidir belki ama dükkana girip raf inceleme videosu beni heyecanlandırmadı. İlginç bir mekanik olur, ilginç bir ek özellik olur falan tamam.
Bahsettiğim şey zaten konsol kısmı için geçerli değil. Oyun şuan sadece konsol için ön siparişe açık ve konsolda kaçak indiremiyorsunuz. Sızıntıları yapan kişi oyunu bitirdiğini söylüyor eğer gerçek bilgiyse ki bu durumda bunu yayınladığında indirenler hikayeyi oynayıp bir daha yüzüne bakmaz oyunun eğer online oynamıyorlarsa. Ben PC tarafı için bahsediyorum. Bu nedenle satışların artmış gözükmesi normal. Aynı zamanda resmi bir rapor olmadığı sürece oyun ne kadar sattı bilemeyiz. Firma kalkıp biz 5 tane sattık derse nereden bileceğiz doğru mu değil mi. Yanlış bilmiyorsam Take Two veya Rockstar tarafında da kesin bir açıklama yok bununla ilgili.
Belki de Rockstar'ın kendi tuttuğu birisi kendisi kim bilir. Belki de bunların hepsi pazarlama planlarının bir parçası. Bu yüzden her şeyi göstermiyordur belki. Şu sızıntılarla bile oyun kim bilir kaç milyonun diline dolandı kulaktan kulağa dolaştı. Bedavaya pazarlama daha ne olsun.
Şahsen adamın yerinde ben olsam ne kadar aktivite varsa yaparım. Farkettiyseniz belli başlı şeyler harici hiçbir şeyle etkileşime girmiyor öyle aval aval geziniyor arada ateş ediyor falan. Mesela dans pistinde sağ altta "Dance" yazıyordu hiç girmedi o topa. Ya o etkileşimler hazır değil onu bildiği için yapmıyor ya da gerçekten Rockstar çalışanı, fazla bir şey göstermek istemiyor.
Belki de Rockstar'ın kendi tuttuğu birisi kendisi kim bilir. Belki de bunların hepsi pazarlama planlarının bir parçası. Bu yüzden her şeyi göstermiyordur belki. Şu sızıntılarla bile oyun kim bilir kaç milyonun diline dolandı kulaktan kulağa dolaştı. Bedavaya pazarlama daha ne olsun.
Şahsen adamın yerinde ben olsam ne kadar aktivite varsa yaparım. Farkettiyseniz belli başlı şeyler harici hiçbir şeyle etkileşime girmiyor öyle aval aval geziniyor arada ateş ediyor falan. Mesela dans pistinde sağ altta "Dance" yazıyordu hiç girmedi o topa. Ya o etkileşimler hazır değil onu bildiği için yapmıyor ya da gerçekten Rockstar çalışanı, fazla bir şey göstermek istemiyor.
Eski Rockstar çalışanı falan çıkarsa hiç şaşırmam bu arada. Kim bilir belki de bu süreçte işten çıkarılan çalışanlardan birisi intikam için yapıyordur. Rockstar sistemlerini iyi bildiğinden, nasıl saklanacağını bildiğinden bu kadar rahat konuşuyordur. Yoksa bu kadar bilgili olup oyun dosyalarını çalacak birinin bu kadar bilgisi var ise neden Rockstar ile uğraşıyor sadece. Ya etkinlikler bug'lı ya da gerçekten bir çalışan ve bir şeyler göstermek istemiyor dediğin gibi. Yoksa bunu hiç alakası olmayan sıradan biri yapsa merakından o şeyleri incelerdi bence.