Take Two'nun ticari amacı para kazanmak ve hissedarları için değer yaratmaktır. Bu çoğu oyun firma için böyledir. Planlarını şu ana değil geleceğe yaparlar. Sana iki veya üç kere satmak varken neden tek sefer satıp kârını düşük tutsun.
Bazen diyorum ki acaba çok mu abartıyoruz? Bir oyundan ekran görüntüsü gelecek diye bu kadar heyecanlanmamamız gerekiyor bence. Bu arada ben de hevesle bekliyorum oyunu hatta Steam'da parası hazır
Bazen diyorum ki acaba çok mu abartıyoruz? Bir oyundan ekran görüntüsü gelecek diye bu kadar heyecanlanmamamız gerekiyor bence. Bu arada ben de hevesle bekliyorum oyunu hatta Steam'da parası hazır
Açıkçası ben resimlerden çok hikaye detayını merak ettim. Acaba nasıl bağlayacaklar? Ama spoiler yememeniz lazım çünkü bu tür detaylı hikaye paylaşımından sonra mutlaka bütün senaryo hikaye sızdırılabiliyor.