GTA 6 Netflix fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şahsi görüşüm linçlenicem belki waoow dedirtecek bişey göremedim ama tabiki de oyun çok güzel ön sipariş verdim

Tarihin en iyi oyunu olacak. Umarım GTA 5 ve RDR 2 toplamından fazla gizem vardır oyunda Allahım. Bu GTA serisini tek oynama sebeplerimden biri gizemleri olabilir.

The Last of Us Part II'deki animasyonlara bak o zaman gerçekten iyi animasyonu görürsün. GTA 6 animasyonları kötü demiyorum zaten ama The Last of Us Part I'i daha iyi.
Bak bu durumu günlük hayattan çok basit bir örnekle anlatayım. TLOU Part 2 stüdyoda tek bir modele ışığı, açıyı ve pozu milimetrik ayarlayıp fotoğraf çekmeye benzer. Ortam tamamen kontrol altında olduğu için ortaya pürüzsüz ve kusursuz bir kare çıkar. GTA 6 ise mesela bir festival alanında, rüzgarda koşturan binlerce insanı ve anlık kargaşayı aynı anda çekmeye benzer. Stüdyo çekimi tabi ki daha detaylı ve şık görünür ama festivaldeki o devasa kalabalığı ve hareketliliği tek bir karede yakalamak çok daha büyük bir çaba gerektirir. İkisi de başarılıdır ama arkadaki ölçek ve zorluk bambaşka.

Ne kadar saçma ya. Neyse tamam.
Karşılaştırmak saçma demişim zaten. Fakat bu durum ortada olanı değiştirmiyor. Tlou Part 2 deki animasyon kalitesi daha iyi yani bariz şekilde. Milyar dolarlık oyundan 200 milyon dolarla geliştirilen oyuna göre daha iyi animasyon kalitesi beklemek normal bence.

Özellikle o suya atlaması bayağı göze battı normal düz dalsa daha iyiydi.

Bana göre bu iki oyunu karşılaştıramayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…