GTA 6 Netflix fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

PS5 bunu böyle oynatıyorsa. 4060 ve 5600 sistemim buna hayli hayli yeter ya.

Series S 1080p 60 fps oynatır mı?

Fikirlerimi yazacağım.

Birkaç kez izlediğim trailerda, insanların bahsettiği grafiksel hataların nerede olduğunu hâlâ anlayabilmiş değilim açıkçası.

Oyun muazzam görünüyor. Işıklandırma ve fizik açısından inanılmaz iyi bir iş çıkarmışlar. Bazı görevler scripted olacak gibi duruyor ancak bunun o kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Animasyon kalitesi de oldukça hoşuma gitti. Red Dead Redemption 2'den birçok özellik getirmişler gibi görünüyor; Criminal Profile, Dead Eye, insanlarla konuşma, çevreyle etkileşime geçme, dolaplardan objeleri alma vs. Bu kötü bir şey değil. Red Dead Redemption 2'nin piyasadaki en iyi oyunlardan biri olduğuna zaten çoğu kişi katılıyordur.

Mimikler inanılmaz iyi. "Mafia 2 mimikleri gibi" diyenlerin bunu ne amaçla söylediğini anlamıyorum. Şu ana kadar oyun hakkında eleştiri yapanların hepsi için, yanlış anlamanızı istemiyorum ama biraz ilgi çekmek amacıyla konuşuyorlar gibi geliyor.

Çizgisel veya mini açık dünyaya sahip oyunları, bunun gibi devasa bir açık dünyaya sahip ve haritanın her köşesinde farklı detaylar bulunan bir oyunla karşılaştırıp "Animasyonlar daha kötü, yapamamışlar, kötü" demenizi de anlamıyorum.

Arayüz konusunda çok büyük bir değişikliğe gidilmemiş. Şahsen, minimal olması benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu kadar fazla detayın bulunduğu bir oyunda ekranın çok fazla arayüz elementiyle dolu olmasını istemezdim. Çok şikayet gelirse çıkıştan önce değişir ama.

Hikâye açısından da güzel bir şey çıkacak gibi görünüyor. Ancak oyundaki detaylar gerçekten muazzam. Düz PS5'te bile çok iyi görünüyor. Xbox Series X versiyonu da büyük ihtimalle gayet iyi olacaktır. Sony gibi rezil bir firmaya ise para vermeyeceğim. Vermenizi de önermiyorum.

Araba fizikleri, süspansiyon sistemi, arazi motoruyla yapılan yarışlar, yerde kalan toprak izleri, saç fiziklerine kadar saymakla bitmeyecek kadar fazla detay var. Gerçekten muazzam bir iş çıkarmışlar.

Bu videodan sonra oyuna karşı çok daha fazla hype oldum.

Netflix de en azından iyi hazırlanmış. Yayın sadece 1-2 dakikalığına çöktü.

@Hermione Jean Granger

Katiliyorum. Devasa bir acik dunya oyunuyla lineer oyunlari bu acidan karsilastirmak sacma olur zaten. Bir de haritasi RDR2'nin bile 2-3 kati diyorlar. O da ki RDR2 devasa bir haritaya sahipti.

Atmosfer, etkilesimler, en ince ayrintisina kadar detaylar falan bakacak olursak R* yine detaycilik konusunda RDR2'deki psikopatligini konusturmus.

Bu arada ben fark etmemistim izlerken ama trailer'i izleyen bir arkadas bazi yerlerde belirgin drop giriyor ondan sonra muhtemelen frame generation gibi teknolojiler devreye girdigi icin goruntu piksellesiyor dedi.

PS5 versiyonu bayagi downgrade yemis bir surum olacak sanirim, PC'de bundan cok daha iyi bir oyunla karsilasabiliriz. 1-2 yil PC portunu nasil bekleyebilecegim onu dusunuyorum ben.

Neden Rockstarı R* dediniz? Her neyse şimdi RDR2 2-3 kat yüksekse güzel bir ormanlık alan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…