GTA 6 Netflix fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilmiyorum, bence oyun sektöründe bir devrim yaratmadık diye böyle. Polonya Witcher yaptı mesela. Rockstar bizi diklemiyor gibi.

Bilmiyorum, bence oyun sektöründe bir devrim yaratmadık diye böyle. Polonya Witcher yaptı mesela. Rockstar bizi diklemiyor gibi.
Yani bunun oyun yapmakla falan alakası yok, direkt ırkçılık. Artık en çok satan ülkelerden biriyiz. Seslendirmeyi vs. geçtim, Türkçe menü bile koymuyorlar. Yapay zeka ile 1 saatte tüm oyunu çevirebilirler. Günümüzde o kadar da zor değil bunu yapmak.

Oyunun satın alınma sırasında ülke olarak ilk 5'teyiz adamlar oyuna Türkçe koymayı bırak yaptıkları fragmana bile Türkçe altyazı eklememişler. Oyunlarına zam getirseler yine de övüyoruz maalesef. Oyun güzel yalan yok oyun piyasasını çok sarsacak ama bu yapılanlara rağmen bu kadar övmek.. bilemiyorum.

Son düzenleme:
Grafikler çok güzel ama map silah envanterini ve sağlık barını beyenmedim ayrıca vuruş hissiyatı tuhaf geldi adama sıktığımızdaki çıkan efekti.

Abi beni sal diye bağıran bir konsol gameplay görüyorum. Gül gibi PC donanımında oynamak için bekleyeceğim. Mekanikler çok umut verici değil gibi geldi sadece ama olsun oynatır.

Grafikler RDR 2'den hallice duruyor, elbette çok güzel ama çoğu kişinin şimdiye kadar abarttığı kadar bir grafik yok. O yüzden optimizasyonun iyi olduğu bir senaryoda birçok ekran kartı oyunu rahat oynatacak bence. En azından RT'nin kapalı olduğu bir senaryoda. RT devreye girdiğinde de duruma göre DLSS/FSR/FG/MFG teknolojileri günü kurtaracak görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun bence.

Sol alttaki haritanın 3D olması güzel ama genel olarak kötü görünüyor, ben beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…