GTA 6 Netflix fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oynamık için ben ve bilgisayarım sabırsızlıkla bekliyorum oyun NPC kalitesi ve zekası olsun, efekt kalitesi, doku kalitesi olsun çok iyi duruyor ki kaldı ki PS oyunundan bahsediyoruz PC'de bizi ne bekliyor acaba yaaa

Oynamık için ben ve bilgisayarım sabırsızlıkla bekliyorum oyun NPC kalitesi ve zekası olsun, efekt kalitesi, doku kalitesi olsun çok iyi duruyor ki kaldı ki PS oyunundan bahsediyoruz PC'de bizi ne bekliyor acaba yaaa
PC ilk geldiğine CJ modu olacağı için pek umursamıyorum.

Neflix yerine YouTube'da yayınlansaydı keşke Troy kartımın gücü sayesinde alamadım hadi ya son 10 gün Visa alacağım.

Yurume animasyonlari, kafa hareketleri de biraz RDR2'yi animsatti, ozellikle giriste mekana girerlerken.
Saçların, kıyafetlerin savrulması vs. de gayet güzel olmuş. Detaylara iyi çalışılmış görünüyor. Ben çok beğendim açıkçası. Umarım hikayesi de güzel olur.

Zaten birçok şeyin RDR 2 ve üzerinde olması da normal. Adamların şimdiye kadar ki en iyi grafik ve mekaniklerin olduğu oyun RDR 2 idi. Açıkçası ben şu an RDR 3 nasıl olacak diye hayal etmeye bile başladım.

Bence muhteşem bir oyun bizi bekliyor. Annem izlediğimi gördüğünde başta film izlediğimi sandı. Grafikler uçuyor!

RDR2 mekanikleri vardı.Jason vurduğunda ölen adamın slow-motion görüntüsü,bazı ui'lar direkt alınmıştı.Grafikler çok güzeldi.Açık dünyası muhteşem.Aksiyonda doyuracak belli.Tek aklıma takılan bu fragman PS5'te çekilmiş.Acaba PS5 Pro ile baya fark olacak mı? Tek harita ve silah seçme ekranlarının tasarımı çok basit kalmış.

RDR 2 detaylarının üstüne koymuşlar mıdır acaba? Detay konusunda çok düşünüyorum. Mesela RDR 2 atların testis özelliği vardı. Bunda at var mı? Varsa testis detayı var mıdır?

Grafik olarak beğendim. Karakterlerin ağız hareketleri olsun fiziksel hareketleri güzel olmuş. Tam kendim oynamadan net bir deneyim olmadı şu an için. PS5 ile kaydedildiği yazıyordu 30FPS gibi hissetirdi. Benim şu anki gözlemim Rockstar bizim gözümüze kadınları soktu. Kadın görmekten usandım bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…