Haklısın, tek online değil çünkü oyun GTA 5'ten bile büyük olacak yani 13 sene boyunca büyük ihtimalle gizemler falan çıkacak. Çünkü GTA 5'in içinde bile daha ortaya çıkmamış gizemler olacağı düşünülüyor.
Aynen öyle, mesela oyundaki en büyük dağın arkasındaki gizem hala tam anlamıyla çözülmedi, yanlış bilmiyorsam. Kim bilir, GTA 6'da bizi neler bekliyor olacak. GTA 5 ilk çıktığında küçüktüm; o dağın bir ucunda çıkan hayalet ve madendeki ceset videolarını izlerken çok şaşırıyordum. Şimdi büyüdük, bakalım GTA 6'yı oynarken neler göreceğiz.
Aynen öyle, mesela oyundaki en büyük dağın arkasındaki gizem hala tam anlamıyla çözülmedi, yanlış bilmiyorsam. Kim bilir, GTA 6'da bizi neler bekliyor olacak. GTA 5 ilk çıktığında küçüktüm; o dağın bir ucunda çıkan hayalet ve madendeki ceset videolarını izlerken çok şaşırıyordum. Şimdi büyüdük, bakalım GTA 6'yı oynarken neler göreceğiz.
Vay be! O zaman geçmiş olsun Rockstar'a. Umarım bir an önce düzeltirler imajlarını. Eğer öyleyse internetten oynanış görüntüleri izleyerek kendi cihazıma ileride indirebilirim. Sağ olasın hocam.
Yahu bir karar versinler. Şimdi oyun PC'de sızdı mı yalan mı? Gerçi sonuç ne olursa olsun ben her türlü bekleyecektim, benim için bir sorun yok açıkçası. Umarım iki türlü de Rockstar imajını düzeltirler.