Topluluk notlarini kim ekledi bilmiyorum fakat videolar ortada. Neyse bugunluk bu kadar yeter. xD Yalan yanlis bilgi paylasmak istemem asla o yuzden daha fazla bilgi gorursem eklemeyecem oyle bodoslama gidiyoruz. xD
Topluluk notlarini kim ekledi bilmiyorum fakat videolar ortada. Neyse bugunluk bu kadar yeter. xD Yalan yanlış bilgi paylasmak istemem asla o yuzden daha fazla bilgi gorursem eklemeyeceğim oyle bodoslama gidiyoruz. xD
Sizdiğina inanıyorum fakat son sürüm değil, büyük ihtimal 2026-2025 arasındaki geliştirici sürümünden o videolar. Adam bunu kendisi kurup oynuyorsa, kafası bozulursa yayinlar. Bakalım birkaç güne belli olur. Umarım gerçek değildir çünkü bir daha Rockstar böyle devasa yatırımla oyun yapmak istemez sonra. Bu açıdan düşündüğümde üzüldüm açıkçası. xD
Sizdigina inaniyorum fakat son surum degil buyuk ihtimal 2026-2025 arasindaki gelistirici surumunden o videolar sanirim. Adam bunu kendisi kurup oynuyorsa yayinlarda kafasi bozulursa. Bakalım bir kac gune belli olur. Umarim gercek degildir cunku bir daha Rockstar boylesine devasa yatirimla oyun yapmak istemez sonra. Bu acidan dusununce uzuldum acikcasi. xF
Olay sadece oyunun sızıntısı değil sanırım. Az önce önüme şirketin fatura ve bazı belgelerinin sızdığına dair bir paylaşım düştü. Rockstar India ile ilgili bir fatura görseli vardı. Gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse çok sıkıntılı bir durumda Rockstar
Olay sadece oyunun sızıntısı değil sanırım. Az önce önüme şirketin fatura ve bazı belgelerinin sızdığına dair bir paylaşım düştü. Rockstar India ile ilgili bir fatura görseli vardı. Gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse çok sıkıntılı bir durumda Rockstar
Pek bir sıkıntısı olmaz ancak yine de şirket içi faturaların yayılması pek hoş olmaz. Nerelere para harcandı, vesaire hepsi ortaya çıkar. Rockstar'ın böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum.
Pek bir sıkıntısı olmaz ancak yine de şirket içi faturaların yayılması pek hoş olmaz. Nerelere para harcandı, vesaire hepsi ortaya çıkar. Rockstar'ın böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum.