GTA 6 Rockstar Games sitesine resmi olarak eklendi

Bu sefer çok iyi bir önlem alacaklar gibime geliyor. Ne dandik oyunlar bile artık kurulmuyor bunda iyi güzel önlemini alırlar.
Bence almayacaklar. Daha doğrusu fazla umursamayacaklar diye düşünüyorum.

1. Oyun önce konsollar için çıkış yapacak.
2. PC'ye geldiğinde online çoktan başlamış, hatırı sayılır bir içeriğe sahip olacaktır.
3. PC'de oynayanlar online içerikleri görünce zaten oyunu satın almak isteyeceklerdir. Satın almak istemeyenler de hiç bir online içeriğe erişemeyecek zaten.
4. Oyun çıkış yılı sonrası en az 5 sene online açısından zengin içeriklere sahip bir oyun olacağından oyuna sahip olan hemen herkes online kısmını tecrübe etmek isteyecektir. Bunu +5 sene daha uzatıp 10 yıla tamamlamak isteyeceklerdir zaten ama ilk 5 senesi önemli. Sonraki 5 senede zaten insanlar yavaştan sıkılmaya başlıyorlar. GTA Online için konuşursak 2020 gibi bana sıkıcı gelmeye başlamıştı.

Bunları göz önünde bulundurursak oyunu korumak için fazla uğraşacaklarını zannetmiyorum, yine de PC sürümünü bir süre korurlar belki.

Hiç sevmem böyle şeyleri, umarım olmaz. Singleplayer'da daha çok eğleniyorum ben şahsen.

Canınızı sıkmak istemem ama oyun yapan firmalar daha çok Online ile uğraşıyor. Ondan iyi gelir elde ediyorlar diye. Tek oyuncu oynanışı pek önemsemiyorlar artık.

Bu sefer çok iyi bir önlem alacaklar gibime geliyor. Ne dandik oyunlar bile artık kırılmıyor bunda iyi güzel önlemini alırlar.

Eninde sonunda kırılır hocam. Ayrıca çok tutulacak bir oyun olacağı için korsan gruplar oyunu kırmak için birbirleri ile yarışacak muhtemelen.

Bu resmi olarak onaylandı mı hocam?

Evet. Öncelik olarak konsol sonra PC'ye çıkış yapacak.

GTA 6'nın ilk olarak PlayStation ve Xbox konsolu için çıkış yapacağı, bilgisayar versiyonunun ise oyuncularla 1 yıl gecikmeli buluşacağı kaydedildi.

Tamamdır, teşekkürler. PS5’e alacağız mecbur o zaman.

@Liberteen

RDR 2'nin bile tek bir sürümü kırılınca bekliyorsun böyle hamleler hali ile. 1 sene sonra kırıldı herhalde RDR 2.

CoD oyunlarında bile her şey Online'a bağlı. Hikaye oynarken internet kesilse atıyor direkt.

Belki GTA 6 zaten milyonlar satacağı için bu açıdan pek uğraşmazlar koruma ile falan. Yine de ben güzel korunacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…