GTA 6 sızıntısı nasıl yapılıyor?

Korunmayacak, oyunun tüm sürümüne sahip adam; beta olsa bile senaryo tamamlanmıştır diye düşünüyorum. Ki kendisi tehdit etti zaten oyunun sonunu sızdırmakla, sızdırmamak için Rockstar Games'ten özür ve açıklama istiyor.
Bu saatten sonra pek bir önlem alamaz. Zaten hikaye dışında her şey ortada. En azından elindeki hikayeyi korusun.

Dan Houser ayrıldı oyun sızdırıldı Rockstar.

Bunların hepsini başlatan ve sorumlu kişinin Sony olduğunu hatırlatmak istiyorum. Oyun dünyasını küçümsediler, ayaklarına sıktılar; olacakları göreceğiz.

İlk çıkan sızıntılar oyunun yapım aşamasından hazır kliplerdi bence ekranda kodlar falan doluydu. Onların hazırda olan kliplerden sızdığına eminim. Ancak şu an çıkan klipler videoları sızdıran kişinin oynanış videosu. Adam duvara ateş ederek kendi ismini yazıyor. Oyun dosyaları sızmış direkt.

Cok gizli degil aslinda, binlerce calisani olan, birden fazla studyonun tek bir cati aldiginda toplandigi bir firmadan ve cok buyuk bir markadan bahsediyoruz. Tam tersi hicbir sey sizdirilmamasi ilgi cekici olurdu.
Haklısınız, ama bilmiyorum hani dünyanın en büyük oyun şirketi falan garibime gitti.

Evet ama ya bu adamlar en iyi yazılımcılar yok mu bünyesinde
%100 gizlilik hicbir sekilde saglayamazsin, 21.yuzyilda bu mumkun degil. Rockstar Games ozelinde konusursak saldiri yuzeyi inanilmaz derecede buyuk.

Binlerce calisan, uzaktan calisma ve ucuncu taraf servisler, sosyal muhendislik, gelistirme makineleri, iceriden sizinti. Guvenlik ve gelistirme arasinda da trade-off var. 2000 kisinin surekli dosya alisverisi yaptigi bir projeyi Fort Knox gibi izole edersen calisanlarin isini de felc edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…