GTA 6 sızıntısı nasıl yapılıyor?

Adamın bir sürü fake hesabı var. Adam öyle bir şey demedi. Forum gereği orijinal sitesini atamıyorum ama sizin gördüğünüz o şeylerin hepsi fake.

Adamın bir sürü fake hesabı var. Adam öyle bir şey demedi. Forum gereği orijinal sitesini atamıyorum ama sizin gördüğünüz o şeylerin hepsi fake.

Adam sadece Rockstar'ın fiziksel oyun çıkarması gerektiğini söyledi bununla tehdit etti yoksa hikayeyi sızdırırım diye bir şey demedi.

Açıklama bile yapmayan adamların ödeme yapacağını hiç sanmıyorum. Bence şu an herifin en çok zoruna giden de tam olarak bu, büyük balıklar adamı umursamıyor gibi davranıyor. Ayrıca ben yaptıklarını küçümsemedim, çok daha farklı şekilde kendilerini kanıtlayabilecekken artık kendi isimlerini lekelediler.

Amaçları kanıtlamak değil kendilerini. İstedikleri şey oyunu erken oynamak olmalıdır. Rockstarın işine geliyor bak ciddiyim adamların işine geliyor.
Haklı olabilirsin

Ya yazık kardeşim millet ne boş işlerle uğraşıyor ya. Git kendini başka yerde kanıtla ne gerek var oyunu sızdırmaya falan. Rockstar neden bu kadar sessiz ona şaşırıyorum ben.

Amaç tamamen para kopartmak Rockstar yapabileceği bir şey yok adamlarda Rus zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…