GTA 6, Türkiye'de erişime engellenebilir mi?

Youtube yasağı bile gördük biz O kadar da saldım çayıra değildi, 2.5 yıl yasaklı kaldı Youtube.

@The Man From Earth'in dediklerine katılıyorum, o şekilde bir uygulamayı desteklemeyen olmayacaktır muhtemelen. Ancak konuda kastedildiği gibi bir erişim engeli geleceğini düşünmüyorum, halkın tepkisini yoklamak için gündeme getirirler anca.

O zaman Futbol hariç oyunların çoğunun engellenmesi lazım

Bence engel falan olmaz.

Turkiye'de her sey sosyal medyanin gucune bakiyor. Malum kesimden yeterli tepkiyi alirlarsa olabilir ama oyun camiasi da buna cok sert tepki gosterir. Yoksa olay acik secik oyunlari engellemek olsa Steam'de hentai ve yetiskin oyunlari alamazdim.

Fark ederse kahrolayım, her türlü oynayacağız.

Yasaklama durumu olmaz bence ancak kimlikle yaş doğrulama sistemi gelmesi için devlet harekete geçer, aynı İngiltere ve Avustralya'da olduğu gibi, onlarda satın alım için Xbox ise Microsoft ya da Playstation için PSN hesabını kimlikle doğruluyorsun ayrıca GTA 6 için Social Club'ı kimlikle doğruluyorsun Online'a girmek için, zaten artık sosyal medya yasası sanırsam bu ay yürürlüğe girmesi gerekiyor diye hatırlıyorum, yasa geçtikten 6 ay sonra başlayacaktı, o 6 ay doldu, şu an ses seda yok ama bir anda mevzuya girişebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…